כללי חיפוש והחלפה באינדיזיין

• פותח הנושא TIP X
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני מחליפה קו תחתי שהוקלד בוורד לקו תחתי דקיק שארגנתי בסגנון תו באיניזיין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;968560:
איך אני מחליפה קו תחתי שהוקלד בוורד לקו תחתי דקיק שארגנתי בסגנון תו באיניזיין?

חפשי בסגנון האות קו תחתי ,
החליפי בסגנון תו

קבצים מצורפים

• א.PNG
    KB 70.2 · צפיות: 19
  • ב.PNG
    KB 42.3 · צפיות: 17
  • ד.png
    KB 38.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אני נתתי את זה בגרפ, בסגנון פיסקה:
למעלה: סגנון התו שהכנת: קו תחתי בצבע הרצוי, עובי ומיקום, צבע הטקסט שקוף.
ובנוסחת החיפוש: _\

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;968613:
אני נתתי את זה בגרפ, בסגנון פיסקה:
למעלה: סגנון התו שהכנת: קו תחתי בצבע הרצוי, עובי ומיקום, צבע הטקסט שקוף.
ובנוסחת החיפוש: _\

אם הבנתי נכון,
הוא מחפש דרך לאתר קו קיים, מתחת למילה כזה רק שאינו בסגנון תו אלא בקו תחתון אוטומטי שמגיע מוורד,
ולהמיר אותו לסגנון תו,

לזה לא צריך גרפ לזה ואין קשר ל\_

אם את צודקת והכוונה לקו השלמה,
אז דנו בזה בעבר והועלו כמה דרכים.

• הוסף לסימניות
תודה. עזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה