כללי חיפוש והחלפה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אם יש לי בתוך טקסט ארוך הרבה קטעים,
בתוך כל קטע יש לי יותר מפעם אחת באמצע הקטע סוגרים, (נגיד הסבר על המילה)
חוץ מזה כל קטע נגמר בסוגריים (בתוכן יש מקור לקטע)
אני רוצה לתפוס בחיפוש והחלפה רק את הסוגריים האחרונות שבכל קטע ולהעביר אותם לפורגרף סטייל נפרד,
איך עושים את זה?
תודה מראש לעונים :)

• הוסף לסימניות
אם הם ממש בסוף פסקה - ואין שם רווחים את יכולה לשים לזה מיקום

\(.+?\)\r

• הוסף לסימניות
אם הם ממש בסוף פסקה - ואין שם רווחים את יכולה לשים לזה מיקום

\(.+?\)\r
נראה לי במצב כזה הוא יתפוס מהסוגר הראשון שיש בפסקה עד האחרון...

• הוסף לסימניות
לא. אם יש כמה או שהפסקה מסתימת עם ) זה יתפוס רק את האחרון או את מה שהוא בסוף הפסקה נסה ותווכח

• הוסף לסימניות
לא. אם יש כמה או שהפסקה מסתימת עם ) זה יתפוס רק את האחרון או את מה שהוא בסוף הפסקה נסה ותווכח
לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
צריך לדעת להגדיר לו שלא יעבור יותר מסוגַר סוגֶר אחד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אכן, טעות שלי.

• הוסף לסימניות
ואם אתה רוצה לכלול גם אם יש נקודה אחרי הסוגריים בסוף הפיסקה [כמו שמצוי מאוד], תכתוב ככה:
קוד:
\([^\)\r]+?\)\.?\r
ניסיתי; וזה עובד! :D

• הוסף לסימניות
הקוד הזה טוב אבל במקרה שיש פסקה שהיא מוקפת מתחילתה בסוגריים הוא ימצא גם אותה.
במקרה הזה עדיף לשים רווח לפני הקוד
קוד:
 \(.[^\)]+\)\r
... תאמינו לי יש רווח בצד שמאל:)

בכ"א כתבתי כאן- https://www.prog.co.il/threads/מומחי-האינדיזיין-עזרתכם-שינוי-סגנון-פסקה-בסיום-פסקה-סגנונות-מקוננים.312543/#post-5009297
הסבר מפורט איך לקחת את המקור ולדחוף אותו שמאלה, אולי זה יכול לעזור...

• הוסף לסימניות
הקוד הזה טוב אבל במקרה שיש פסקה שהיא מוקפת מתחילתה בסוגריים הוא ימצא גם אותה.
במקרה הזה עדיף לשים רווח לפני הקוד
אההה...
אז הקוד הזה -
קוד:
\s\K\([^\)\r]+\)(?=[.!?"']*\r)
לוקח את זה בחשבון, וכולל גם אם יש [נקודה, סימן שאלה, סימן קריאה, גרשיים או גרש] בסוף הפיסקה אחרי הסוגריים...

קבצים מצורפים

• ScreenFlow.mp4
    2.6 MB · צפיות: 27

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה