כללי חיפוש והחלפה בוורד

• הוסף לסימניות
אני צריך להוסיף מקף לשמות ה', לדוגמה בשם אלוקים לשים מקף בין הא' לל'.
הבעיה היא שיש חלק מנוקדים וחלק שאינם מנוקדים, ואם אעשה חיפוש והחלפה, הוא יחליף את המנוקדים בלא מנוקדים.
אז אני צריך נוסחה שמזהה את המילה, משאירה אותה כמו שהיא (מנוקדת/ לא מנוקדת), ושמה מקף בין הא' לל'.

(אני יודע שאפשר לעשות 2 חיפושים, אחד שמחפש מנוקד ומחליף מנוקד, ואחד שמחפש ללא ניקוד ומחליף ללא ניקוד, אבל לא תמיד זה מדויק כי אם אני מחפש את המילה מנוקדת, לפעמים בקובץ זה לא בדיוק אותו ניקוד, או סדר ניקוד שונה וכדו'. וכמו"כ זה יותר עבודה).

אם מישהו מכיר נוסחה מתאימה, אשמח..

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
למה אתה לא עובד עם אינדיזיין?

• הוסף לסימניות
מסיבות טכניות- זה סוג של עבודה כזה שמס' אנשים עובדים על חלקים בקובץ, אני מקבל ומעביר, ואין להם אינדיזיין. ומצד העיצוב, זה לא דורש אינדיזיין דוקא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yairiss;1032212:
מסיבות טכניות- זה סוג של עבודה כזה שמס' אנשים עובדים על חלקים בקובץ, אני מקבל ומעביר, ואין להם אינדיזיין. ומצד העיצוב, זה לא דורש אינדיזיין דוקא.

לדעתי תתבסס על החזרת הקבוצות למקומם במקום לכתוב מחדש,
למשל, חפש
(אלה)(ים)
ותחליף ב\1-\2

ותפעיל תווים כללים.
וכן קודם חפש הניקודים השונים. אחר כך הלא מנוקד.

(באינדזיין אפשר לכתוב תווים על דרך האפשר, וכך ליצור נוסחה אחת לכמה אופציות, בוורד לא.)

• הוסף לסימניות
ניסיתי, ובחיפוש הזה הוא לא מוצא את המנוקדים אלא רק את הלא מנוקדים.

נכתב ע"י eliezer;1032339:
וכן קודם חפש הניקודים השונים. אחר כך הלא מנוקד.
ואם כאן התכוונת שבאמת אני צריך לעשות חיפוש בנפרד לכל סוג ניקוד, אז לא הועלנו כ"כ בנוסחה, כי זה אותו מאמץ אם אחפש טקסט רגיל ואוסיף מקף..

• הוסף לסימניות
בדקתי שם, ואין משהו רלוונטי למה שאני מחפש.
וגם המומחים באתר כאן לא מצאו, אז כנראה שאין..

תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להפעיל גרפ בתוך וורד ע"י מאקרו.
לא זוכר איך. נברתי בפורום וברשת ולא מצאתי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה