חיפוש והחלפה לחלק משמות קבצים

• הוסף לסימניות
יש לי תקיה עם תמונות ואני מעונינת להחליף לכולם אות אחת בשם הקובץ האם יש אפשרות לעשות חיפוש והחלפה כמו באיניזיין ?

• הוסף לסימניות
שינוי השם של מספר קבצים בבת אחת.

1. עבור לתיקייה שבה מאוחסנים קבצים.

2. בחר את הקבצים שברצונך לשנות את השם ("Ctrl + A" - לבחור את כל הקבצים / "CTRL + לחיצה שמאלית על fisieriere" - לבחור רק קבצים מסוימים בתיקייה)

3. לאחר שבחרת קבצים, לחץ F2 ועריכה שם חדש את הקובץ.

4. לחץ "הזן". תוכל להבחין כי כל הקבצים שנבחרו יהיו שמה.

מכיוון שמערכות הפעלה לא יכולות להיות שני קבצים בעלי אותו שם בתיקייה, כל קובץ באופן אוטומטי יוסיף מספר בסוף השם החדש. לדוגמה: לך תמונות 10 עם שמות שונים ואת רוצה לשים אותם שם "תמונה". לאחר שינוי השם, שם קובץ יהיה מהצורה: תמונה (03), תמונה (02), תמונה (01), וכו '

אם אתה משנה את שם קבצים אחרים מאלה הרצויים בטעות, להשתמש Ctrl + Z. קבצים יחזרו לשם הקודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 957;2167407:
שינוי השם של מספר קבצים בבת אחת.

1. עבור לתיקייה שבה מאוחסנים קבצים.

2. בחר את הקבצים שברצונך לשנות את השם ("Ctrl + A" - לבחור את כל הקבצים / "CTRL + לחיצה שמאלית על fisieriere" - לבחור רק קבצים מסוימים בתיקייה)

3. לאחר שבחרת קבצים, לחץ F2 ועריכה שם חדש את הקובץ.

4. לחץ "הזן". תוכל להבחין כי כל הקבצים שנבחרו יהיו שמה.

מכיוון שמערכות הפעלה לא יכולות להיות שני קבצים בעלי אותו שם בתיקייה, כל קובץ באופן אוטומטי יוסיף מספר בסוף השם החדש. לדוגמה: לך תמונות 10 עם שמות שונים ואת רוצה לשים אותם שם "תמונה". לאחר שינוי השם, שם קובץ יהיה מהצורה: תמונה (03), תמונה (02), תמונה (01), וכו '

אם אתה משנה את שם קבצים אחרים מאלה הרצויים בטעות, להשתמש Ctrl + Z. קבצים יחזרו לשם הקודם.

קודם כל תודה
כנראה שלא מספיק הובנתי אני אסביר שוב לדוגמא
יש לי תקיה עם שמות קבצים שלכולם יש מכנה משותף לכולם יש את האות M אני רוצה לשנות את האות הזו לL ע"י שהוא ימצא אותם ויחליף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2166466:

מעולה עובד כנראה שמשהו מלכתחילה לא היה טוב אבל זה הסתדר תודה
יש לי שאלה זה רושם לי לרשום מספר משהו לא ברור הוא נותן לי כפולות
את האמת זה מעולה ויכול לעשות לי טוב מאוד את העבודה אבל אם היה אפשרות של חיפוש והחלפה זה הי ה עוד יותר טוב כי אני רוצה לשנות רק חלק בלי לגעת במספר
אם יש משהו אשמח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari5659;2170086:
בתוכנה זו יש מצב לרשום באותיות אנגליות גדולות אני לא מצליחה

קיפס לווק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בן ציון1;2167432:
בתוכנת טוטל קומנדר ניתן לעשות את זה בצורה מקצועית
http://total_commander.he.downloadastro.com/

האתר הזה הוא אתר לא מהימצן להורדת תוכנות!!!!

לכשאתם רוצים להוריד ?
חפשו את האתר הרשמי של המפרסם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2170093:

לא עוזר כנראה לחצתי על משהו ואני לא יודעת מה
אבדוק מחר שוב ואעדכן בעז"ה

הסתדר תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2170100:
האתר הזה הוא אתר לא מהימצן להורדת תוכנות!!!!

לכשאתם רוצים להוריד ?
חפשו את האתר הרשמי של המפרסם!

תודה זה בסדר לא הורדתי מכאן יש לי את התוכנה כבר .
לא מכירה במיוחד את התוכנה אבל מה שאני יודעת אני משתמשת.
אשמח אם יש למשהו קצת הסברים על התוכנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה