חיפוש והחלפה של ראשי תיבות

• הוסף לסימניות
אני מנסה לחפש ראשי תיבות מסויימות בספר סתומרת שאם כתוב בספר שלום עליך רבי ואני מחפש רק את ש ע ר זה ימצא לי רק את האותיות האלו שנמצאים בספר ויהיה אפשר להחליף אותם לסגנון חדש אבל שהחיפוש יתפוס רק את אותם המילים ולא את כל השלום עליך רבי יש למשהו מושג איך עושים זאת

• הוסף לסימניות
בשני חיפושים - זה אפשרי:

אם מדובר בר"ת של מילים קבועות, אז זה פשוט, כמצורף.

החלפות-ר''ת.gif

ובהקפאה:

1686147188074.png

ואם מדובר על ראשי תיבות קבועים, לרצף מילים משתנה (כמו: שלום עליך רבי, וגם: שנבין עומק רצונו וכדומה), זה יותר מורכב.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן, זה ראשי תיבות משתנות והבעיה זה שאני לא מצליח להגדיר לו שיחפש עד הרווח הראשון הוא מוצא לי בדילוג של כמה מילים

• הוסף לסימניות
כן, זה ראשי תיבות משתנות והבעיה זה שאני לא מצליח להגדיר לו שיחפש עד הרווח הראשון הוא מוצא לי בדילוג של כמה מילים
בס"ד, הנה הפיתרון (לשלול רווח+רווח):

החלפות-ר''ת2.gif

1686148954197.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה אני אשב על זה
שאלה קטנה איך אתה עושה את התמונות הזזות האלו?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה