כללי חיפוש והחלפה

• הוסף לסימניות
איך מחפשים (בוורד) כל סוגריים מרובעים שאחריהם יש סוגריים עגולים לשנות את הסוגר העגול למרובע?? (הלקוח הביא קובץ עם הרבה טעויות של סוגר פותח מרובע, וסוגר סוגר עגול. וביקש לתקן את זה).
(ובמקרה שיש סוגר פותח עגול לפני כן שהסוגר הסוגר לא ישתנה למרובע. במקרה ויש סוגריים עגולים בתוך סוגריים מרובעים שכך הם צריכים להשאר)

מקוה שהובנתי.
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
אני עדיין צריכה תשובה! די דחוף...
אולי אדגים: [כגכדכחלכךדכח) ושלא יכלול [גכדךגכלדך(גדכגד)]
תודה!

• הוסף לסימניות
בוורד לא יודע, אבל בתג יש אפשרות עם הסקריפט הזה.

• הוסף לסימניות
למה לשאול שאלות בוורד, כאן? יש פורום בשביל זה.
קוד:
\[[!\(]@\)

• הוסף לסימניות
לא ידועה לי על פקודה כזאת {יחכימו אותי החכמים יותר} אבל ניתן ליצור פקודת מאקרו לנושא זה

• הוסף לסימניות
אפשר לדעתי לתקן בוורד אבל רק סןגריים שאין בתוכם עוד סוגריים, שזה קשה יותר לדעת.
נסו:

(\()([!\)]@)(\])
בהחלפה
\1\2 )

ואחר כך הפוך
(\[)([!\]]@)(\))
בהחלפה
\1\2]

כל זה אני כותב בעל פה אז ייתכן שטעיתי באיזה תו. אבל בכלליות זה הכיון אני חושב

• הוסף לסימניות
אני מניח שהתכוונת לחפש את זה:
קוד:
(\[)([!\(]@)(\))
ולהחליף ב:
קוד:
\1\2]

(רק אחרי שהגבת, הבנתי שאסור לקרוא מהר מדי את השאלה. רצתי ישר לתגובה #2 ולא שמתי לב שהשואל רוצה גם להחליף, ולא רק למצוא) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1969670:
אני מניח שהתכוונת לחפש את זה:
קוד:
(\[)([!\(]@)(\))
ולהחליף ב:
קוד:
\1\2]

(רק אחרי שהגבת, הבנתי שאסור לקרוא מהר מדי את השאלה. רצתי ישר לתגובה #2 ולא שמתי לב שהשואל רוצה גם להחליף, ולא רק למצוא) :)

בדיוק!!!
עזרת לי מאד!
יישר כח!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך מחפשים ומחליפים מקרה כזה בתג? (בלי סקריפט זה כמה מקומות בודדים, לא שווה לי לקנות סקריפט בשביל זה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה