temu חיפוש לפי תמונה בטימו דרך המחשב - גרסה ניסיונית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוספתי בראש הדף קישור ישיר לסל הקניות. הקישור מאפשר במקרים רבים לעקוף את מגבלת הסכום המינימלי הנדרש למשלוח חינם, ומאפשר משלוח חינם ללא מגבלה.
הוראות בקצרה: 1. מכניסים פריטים לעגלת הקניות 2. בשלב זה יופיע שיש מינימום של משלוח חינם 3. עוברים לסל בלחיצה על הכפתור שבדף הנ''ל והמגבלה תיעלם ויהיה ניתן להשלים את הרכישה.
שימו לב, לא בכל המקרים זה יעבוד.
אם זה לא עובד אפשר גם לנסות לבקש משירות הלקוחות שלהם שיסירו לכם את המגבלה. בעבר זה עבד. לפחות אצלי.
פשוט מטורף! אנסה אותו בהמשך... מחכה...

• הוסף לסימניות
@shraga0
יש לך אולי תוסף מוצלח לגרפים באתר אלי אקספרס (כגון היסטוריית מחירי מוצר ועוד...)?

• הוסף לסימניות
@shraga0
יש לך אולי תוסף מוצלח לגרפים באתר אלי אקספרס (כגון היסטוריית מחירי מוצר ועוד...)?
לא ממש קשור לאשכול...
בכל מקרה לא מכיר תוסף כזה שבאמת עובד ומציג נתונים אמיתיים של תקופה ארוכה על מגוון רחב של מוצרים

• הוסף לסימניות
זה הקישורים שנפתחים לי
1746052531968.png

מתאים רק לאפליקציה, לא?
איך אני נכנסת לזה כדי להזמין?

• הוסף לסימניות
זה הקישורים שנפתחים לי
צפה בקובץ המצורף 1953917
מתאים רק לאפליקציה, לא?
איך אני נכנסת לזה כדי להזמין?
ברוב המקרים הקישור מאפשר רכישה דרך המחשב.
לא הצלחתי לעלות על הבעיה שגורמת לכך שאכן לפעמים זה נפתח בצורה כזו. ואצלי לא הצלחתי להגיע למצב שהבעיה קורית.
אם תסכימו אשמח לבדוק בשליטה מרחוק. או לחילופין, תוכלו לבדוק האם כשאתם מבצעים חיפוש ופותחים תוצאה בחלון גלישה בסתר זה גם מוביל לדף כזה או ששם כן אפשר לרכוש?

• הוסף לסימניות
כאן יש קישור שמוביל ישר לעגלת הקניות ומסיר את ההגבלה של משלוח חינם:
משלוח חינם בטמו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
@shraga0 זה לא פייר שלכולם זה עובד ולי לא,
בחיפוש לפי תמונה הוא תמידדד נותן לי רק אפשרות לאפליקציה (כבר צירפתי תמונה לעייל),
למה זה קורה? ומה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
@shraga0 זה לא פייר שלכולם זה עובד ולי לא,
בחיפוש לפי תמונה הוא תמידדד נותן לי רק אפשרות לאפליקציה (כבר צירפתי תמונה לעייל),
למה זה קורה? ומה ניתן לעשות?
אשמח לנסות לבדוק בשליטה מרחוק אם תרצה.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

פיתחתי כלי חדש שיכול לעניין רבים.

באפליקציית של טימו קיימת אפשרות לחיפוש מוצרים לפי תמונה, אבל משום מה פונקציה זו לא זמינה באתר האינטרנט שלהם.

בכדי שגם מי שלא מחזיק סמארטפון יוכל לבצע חיפוש כזה, יצרתי ממשק אינטרנטי ניסיוני בהחלט שנגיש מהדפדפן, כך גם מי שאין לו גישה לאפליקציה יכול לבצע חיפוש לפי תמונה בקלות דרך הדפדפן.

קישור לכלי

למה זה שימושי?
  • אפשר לבדוק האם מוצר כלשהו שמצאתם באינטרנט קיים גם בטימו.
  • אפשר להשוות מחירים בין מוצרים דומים בטימו לעומת אתרים אחרים כמו עליאקספרס.
  • שימושי למי שמעדיף לעבוד דרך הדפדפן ולא דרך האפליקציה או שלא נגיש לאפליקציה.
הערה חשובה!
מדובר בגרסה ניסיונית מאוד ויתכנו באגים.
אשמח לקבל מכם משוב, הערות והצעות לשיפור!

תודה ובהצלחה בקניות! 🛒
פשוט מדהים! תודה רבה על השיתוף
אגב איך אפשר שיזהה שלט לדלת. ניסיתי את זה ולא מצא

קבצים מצורפים

• זהב-מראה-300x300.jpg
    זהב-מראה-300x300.jpg
    KB 8.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
פשוט מדהים! תודה רבה על השיתוף
אגב איך אפשר שיזהה שלט לדלת. ניסיתי את זה ולא מצא
או שזה אכן לא קיים שם, או שמנוע חיפוש התמונות שלהם (אליו אני מתחבר בצורה לא רשמית) לא מספיק טוב...

בכל אופן יש את זה בעלי אקספרס ק.ש.
https://s.click.aliexpress.com/e/_oleq5Rh
https://s.click.aliexpress.com/e/_okskwzD

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה לא עובד לי בטמו
כל הזמן קודם שגיאה, ניסתי לרענן ולפתוח שוב ולא עוזר.
1746621663709.png

• הוסף לסימניות
כשיהיה קישוור חדש , אני אשמח לקבל. נראה לי קישור ממש יעיל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו רציתי לחפש מוצר לפי תמונה ובדקתי, ומשום מה האפשרות לעשות חיפוש לפי תמונה נעלם.

אודה אם תבדקו את הענין
=

הכלי הפסיק לעבוד :( כך שזה לא רלוונטי בינתיים עד שאמצא פתרון.
הכלי הפסיק לעבוד בינתים
@shraga0 , כולנו מחכים לכלי החדש המתוקן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה