חיפוש לקניה | קלרינט יד שניה, מדגם מסויים

• הוסף לסימניות
נתבקשתי לפרסם:
מעוניין לרכוש קלרינט יד שניה, של חברת 'בופט' R13 במחיר של עד 6,000 ש"ח.
לפרטים: 054-8418469

• הוסף לסימניות
לכאורה מאד קשה להשיג במחיר הזה
אני מצאתי פעם מישהו שרצה למכור בכזה מחיר אבל אני לא יודע אם הוא מכר את זה כבר וגם אין לי יותר פרטים שלו
מה שכן יש את גידי אורן 052-2505092 שמוכר בסביבות ה-7000 ש"ח וכן ביד 2 תוכל לפעמים למצוא מחירים די טובים(עכשיו יש שם ב-8000)

• הוסף לסימניות
לא ממליץ בכלל!
במחיר הזה זה כלי ישן נושן וחרוש
ותכניסו לראש כלל ברזל קלרינט ככל שהוא מתיישן הוא יותר מתפרק ומתפורר! ולא ככינור או כל מיני דברים אחרים שמשתבחים עם השנים
לכן בתקציב הזה עדיף לקנות למשל e12f חדש עם סאונד טוב ולהנות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא ממליץ בכלל!
במחיר הזה זה כלי ישן נושן וחרוש
ותכניסו לראש כלל ברזל קלרינט ככל שהוא מתיישן הוא יותר מתפרק ומתפורר! ולא ככינור או כל מיני דברים אחרים שמשתבחים עם השנים
לכן בתקציב הזה עדיף לקנות למשל e12f חדש עם סאונד טוב ולהנות
בהצלחה
גם אני מסכים וככה אמר לי אברמי בלטי אתמול, אבל חושב שעדיף לקנות buffet rc.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה