כללי חיפוש מורכב בוורד או באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ עם טקסט עברית ואנגלית, הטקסט מורכב מכל מני סוגי פונטים וכל מני גדלים
אני רוצה להפריד את העברית מהאנגלית.
יש דרך למצוא את כל הטקסט באנגלית, למחוק ולהפריד לקובץ חדש?
תודה למסייעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ_ר_צ;1099290:
יש לי קובץ עם טקסט עברית ואנגלית, הטקסט מורכב מכל מני סוגי פונטים וכל מני גדלים
אני רוצה להפריד את העברית מהאנגלית.
יש דרך למצוא את כל הטקסט באנגלית, למחוק ולהפריד לקובץ חדש?
תודה למסייעים

באינדזיין:
למצוא אין בעיה, להפריד זה מסובך יותר.
צריך רק את הטקסט או דווקא עם העיצוב?
רק טקסט זה יותר קל, ייחד עם העיצוב מסובך יותר אך אפשרי, צריך הסבר ביותר אריכות.

בוורד, זה קל מאד.
בחיפוש: חפש ב: בחרי מסמך ראשי או מה שתרצי, זה יסמן הכל, ופשוט העתק הדבק.

• הוסף לסימניות
חיפוש והחלפה, עיצוב, שפה, לבחור אנגלית, בתיבת "החלף ב" אל תכתוב כלום, תשאיר ריק, מה שיגרום לאנגלית להימחק מן המסמך, שמור את המסמך בשם שונה.
חזור למסמך המשולב עברית ואנגלית,
חיפוש והחלפה, עיצוב, שפה לבחור עברית, בתיבת "החלף ב" אל תכתוב כלום, השאר ריק, מה שיגרום לעברית להימחק מן המסמך. שמור את המסמך בשם שונה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לחפש מלל אנגלי אפשר בעזרת גרפ:
חפש:
[A-z]+?
(צריך לכתוב את זה הפוך, אך כך זה נכתב לי פה. העתקה וצירוף בתיבת הגרפ, תסדר את הכיוון)
אם את רוצה למחוק הכל אפשר לעשות החלף ב-delete. אבל איך להעתיק לקובץ נפרד, אינני יודעת.
אולי ניתן לעקוף ולעשות הפוך. לשמור עותק לקובץ ולחפש מלל עברי ומחק ואז ישאר לך אנגלית בקובץ נפרד.

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו עוד דרך לבחירת מלל בשפה מסוימת מתוך שתי שפות (כמה סגנונות) דווקא באינדיזיין,
אני אשמח.
בלי לשמור לקובץ אחר, אלא שיבחר לי ואני אגזור ואדביק בתיבת טקסט אחרת.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ_ר_צ;1099498:
אם יש למישהו עוד דרך לבחירת מלל בשפה מסוימת מתוך שתי שפות (כמה סגנונות) דווקא באינדיזיין,
אני אשמח.
בלי לשמור לקובץ אחר, אלא שיבחר לי ואני אגזור ואדביק בתיבת טקסט אחרת.
תודה

ההסברים שהתכונתי הם אלו שהסבירו הבאים אחרי.

לגבי שאלתך, אין באינדזיין אופציה לבחור שני חלקי טקסט שאינן ברצף.
שלא כמו בוורד.

אבל למה לא תשתמשו באמת בחיפוש והחלפה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה