חיפוש מורכב בוורד

• הוסף לסימניות
האם קיימת גם ב'וורד' חיפוש מורכב - כמו למשל ב'שו"ת בר אילן' - שאפשר לחפש כמה מילים מרוחקות זו מזו וכו'?
ואם אין, אז האם יש איזה סקריפט שעושה את זה?

• הוסף לסימניות
האם קיימת גם ב'וורד' חיפוש מורכב - כמו למשל ב'שו"ת בר אילן' - שאפשר לחפש כמה מילים מרוחקות זו מזו וכו'?
כמה היית מוכן לשלם על סקריפט כזה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

יש תוכנות שמחפשות טקסטים בתוך כל הקבצים במחשב, ועל ידי זה אפשר למצוא את מה שאתה רוצה. זכור לטוב גוגל דסקטופ ז"ל, אבל גוגל הפסיקו את הפיתוח. מצו"ב גירסה ישנה של התוכנה שנמצאת אצלי בארכיון. לא יודע אם זה עובד.

יש גם תוכנה דומה שנקראת קופרניק מצו"ב לינק. אני מניח שיש עוד תוכנות דומות.
http://www.copernic.com/en/products/

מחיפוש קצר בגוגל, מצאתי את רשימת התוכנות הזאת:
https://alternativeto.net/software/google-desktop/?platform=windows

קבצים מצורפים

• GoogleDesktopSetup.rar
    1.9 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז למה שאני ישלם?
אולי אתה תשלם לי על הרעיון...;)
תראה, אני לא מזמין את זה בהזמנה אישית, אבל אם תפתח כזה דבר, בודאי אשמח לרוכשו, וכמדומני שאינני היחיד.
אבל אתה הפקרת את הרעיון. כך או כך, כמה היית מוכן לשלם על דבר כזה?

• הוסף לסימניות
אבל אתה הפקרת את הרעיון. כך או כך, כמה היית מוכן לשלם על דבר כזה?
אין לי מושג.
כרגע יש לי רק סקריפטים ל'תג' ו'אינדיזיין'.
תציע מחיר, ונראה אם זה שווה לי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@כתב ומכתב @חיים רכניטצר , יש לי תוכנה שאיתה אפשר לחפש בוורד ובPDF ועוד המון סוגי קבצים, עם חיפוש טבלאי. אפילו במאות אלפי קבצים בבת אחת, ובמהירות נפלאה
תצוגת תוצאות כמו באוצר החכמה [מצד ימין שמות הקבצים, ומצד שמאל תצוגה של הקובץ עם מילות החיפוש מודגשות]

ועיין כאן וכאן,

ראשי.PNG טבלאי.PNG תוכנת חיפוש עם רשימת מספרי עמודים של התוצאות.png חיפוש במסמכים גירסה - 2.8.0.19.png התוכנה עולה 500 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה