כללי חיפוש מילה ראשונה בכל תחילת קטע באינדיזיין

• הוסף לסימניות
מה צריך לכתוב בחיפוש באינדנזיין כדי למצוא מילה ראשונה בכל תחילת קטע באינדיזיין?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1432069:
מה צריך לכתוב בחיפוש באינדנזיין כדי למצוא מילה ראשונה בכל תחילת קטע באינדיזיין?
תודה רבה.
מהנהכוונה במשפט תחילת כל קטע?
תיבה?סטורי?פסקה?

• הוסף לסימניות
יש לי תיבת טקסט משורשרת על פני 100 עמודים, ואני רוצה להחיל סגנון על כל מילה בתחילת קטע.
קטע כפשוטו- כמו תמונה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 215.6 · צפיות: 108
  • הוסף לסימניות
קטע זה נקרא פסקה, ועושים את זה בהגדרת סגנון הפסקה, בלשונית סגנון מקונן

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם Character Styles ושם אין את האפשרות הזו.
לכן אני מחפשת את האופציה של חיפוש מילה ראשונה בפיסקה.
יש למישהו מידע?

• הוסף לסימניות
זה נקרא Nested Style

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 54.3 · צפיות: 149
  • הוסף לסימניות
אברהם, מה שאתה העלת זה בParagraph StyIes

אני משתמשת בCharacter Styles (מכיון שבטקסט המדובר יש באמצע כל מיני הדגשות, ואם אני ישתמש בParagraph StyIes אין אפשרות כזו שחלק מודגש וחלק לא, או הכל מודגש או הכל רגיל) ושם אין את אפשרות הזו משום מה.
מצ"ב תמונה.

קבצים מצורפים

• תמונה ללא שם.png
    KB 43 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
אני משתמשת בCharacter Styles (מכיון שבטקסט המדובר יש באמצע כל מיני הדגשות, ואם אני ישתמש בParagraph StyIes אין אפשרות כזו שחלק מודגש וחלק לא, או הכל מודגש או הכל רגיל) ושם אין את אפשרות הזו משום מה.
האם אתם מתכוונים שאין לכם שום שימוש בסגנונות פסקה וכל המסמך הוא סגנונות תו?
אולי כדאי שתפרטו יותר, מה סגנון הפסקה, ומה סגנון התו, ומה אתם מעוניינים להדגיש

• הוסף לסימניות
שלום לך,
עקרונית "נכון" לעבוד שכל הטקסט מבוסס על סגנון פיסקה ותווים שונים מבוססית על סגנון תו שונה - ןאז זה מאפשר הדגשה וכו' למילים ספציפיות

• הוסף לסימניות
אברהם, כל הכותרות הם סגנון הפסקה, וכל הטקסט הרץ- סגנונות תו. מהסיבה שפרטתי.
ואני מעוניינת להדגיש את המילה הראשונה בכל פסקה בטקסט.

תחיה, אני רוצה לעשות כמו שאת מציעה, אבל קיבלתי ספר של 1000 עמודים שבטקסט יש מלא הדגשות, ואם אני יחיל על הטקסט פעם אחת את הסגנון פסקה כל ההדגשות יעלמו.

• הוסף לסימניות
אף שבזאת אני נדרש לאשר לא שאלוני, אולי אחרים הנצרכים לכך יראו זאת ויחכימו, על כן אומר:
הצורה הנכונה בעבודה עם סגנונות ככה היא:
א. כל הפסקאות מקבלות עיצוב של סגנון פסקה.
ב. ספציפית מילים מסוימות כמו הדגשות, מקבלות סגנון תו, שכשמו כן הוא עוסק בתווים בלבד. ואין בו הגדרות פסקה.

והסדר הנכון הוא:
קודם לתת לכל ההדגשות סגנון תו. כדי שלא יאבד, ואחר כך לתת לפסקאות סגנון פסקה.

מה שאת מבקשת אינו ניתן לביצוע בכל מקרה, בין בסגנון פסקה ובוודאי בסגנון תו, כי פסקה חדשה אצלך מתחילה בלי שום אבחנה ויזואלית.

אם תאמרי שאחרי כל נקודה צריך הדגשה' זה כבר קל. אך אני מניח שלא ממש כל נקודה יש בזה צורך.

אם אכן זה ממש כל נקודה או תחילת פסקה אז זה ככה:
בגרפ.
קוד:
(^\S+)|(\.\S+)
בהחלפה החל עיצוב בולד

• הוסף לסימניות
תודה אליעזר על הסבר.

במצב שלי בכל אופן מישהו יודע מה לרשום בחיפוש כדי שימצא את המילה הראשונה בכל קטע?
אני יודעת למשל מילה אחרונה בכל קטע \S+$
אבל לא את הראשונה, מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני ראוה את הקודים.
ממש תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה