קינוחים חיפוש מתכון לעוגת שוקולד חמה

• הוסף לסימניות
מחפשת מתכון לעוגת שוקולד שמתאימה לחימום- מדגישה- אין הכוונה לסופלה!
מחפשת עוגה שאפשר להכין בתבנית גדולה ולחתוך בקוביות, וכן אשמח לרוטב שוקולד חם להגיש על זה.
תודה מראש (:

• הוסף לסימניות
הי יש לי מתכון לעוגת שוקולד
אף פעם לא ניסיתי אותה חמה ,אבל לא נראה לי שאמור להיות בעיה
היתרון שלה שלא צריך מיקסר
היא טעימה בטרוף

עוגת שוקולד עם קרם גנאש/ברכי כהן
1 וחצי כוסות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מים
3 כפות קקאו
3 כפות אבקת פודינג וניל
1 כף רום
1 כף נס קפה
1 אבקת אפיה
לערבב הכל היטב היטב ולהשים בתבנית 26 בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
כשהעוגה מוכנה להכין את הגאנש
להמיס בסיר על אש קטנה חבילת שוקולד מריר כשנמס להוסיף 1 שמנת מתוקה ריצ ולערבב עד שמסמיך מעט ולשפוך על העוגה ולפזר סוכריות
בהצלחה

תכפילי כמויות

• הוסף לסימניות
תודה, אבל לא כזה סגנון,
אני חושבת שזה אמור להיות עוגה ללא קמח, היא אמורה להיות ממש רכה ורטובה,
ואני לא רוצה גנאש שנמרח עם העוגה אלא רוטב שוקולד שמחממים ושופכים חם על העוגה

• הוסף לסימניות
גם זה לא בדיוק מה שאת מחפשת,
אבל זה מתכון שפרסמה @רוחי בלבוחי והרעיון שלו די דומה.
אולי יעזור לך....

• הוסף לסימניות
מחפשת מתכון לעוגת שוקולד שמתאימה לחימום- מדגישה- אין הכוונה לסופלה!
מחפשת עוגה שאפשר להכין בתבנית גדולה ולחתוך בקוביות, וכן אשמח לרוטב שוקולד חם להגיש על זה.
תודה מראש (:
המתכון שפרסמתי שה בדיוק מה שאת מחפשת....
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
השגת בסוף מתכון?
עוגת שוקולד שמגישים חתיכה חמה עם גלידה ליד...
כמו במסעדות ואולמות...
לא משיגה מתכון אשמח תודההה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה