חיפוש מתקדם במחשב

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות חיפוש מתקדם במחשב, בתוך קבצים ומשום מה זה לא עובד אצלי כמו שצריך.
אני רוצה לעמוד על ספריה והזין טקסט בחיפוש, וישחפש לי בתוך הספירה בכל הקבצים בפנים.
איך עושים זאת?
כרגע זה כל הזמן כותב לי שלא מאודנקס, אני מכניסה לאינדקס והוא לא מביא לי חיפוש.
מוזר

• הוסף לסימניות
תודה
על איזה אתה ממליץ?

• הוסף לסימניות
ניסיתי והיא לא נותנת לחפש מחרוזות בתוך טקסט, אלא צריך להגדיר לה סוג קובץ
אני רוצה לחפש מחרוזת בתוך קוד ושכל המופעים יעלו, לא משנה באיזה סוג קובץ גם אם אין לי את השם שלו

• הוסף לסימניות
בעצם מצאתי איך עושים זאת
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
בעצם הוא לא מראה לי את המחרוזץ בתוך הקובץ
יש אפשרות חיפוש שמצביעה על זה בתוך הקובץ עצמו?

• הוסף לסימניות
יש אופציית חיפוש בתוך קבצים מאוד מוצלחת בתוך
notepad ++

קבצים מצורפים

• Ninite Notepad Installer.rar
    KB 135.7 · צפיות: 19
  • 2015-01-15_17-47-56.gif
    1.5 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ברור שיש בתוך הנוטפד, אבל צריך שכל הקבצים הנחוצים יהיו פתוחים.
מה אם אני לא יודעת באיזה קובץ נמצאת המחרוזת הסוררת?
:)
זו הבעיה, אני מחפשת מילים מסויימות ואני לא בטוחה באיזה קובץ או סוג קובץ הן נמצאות

• הוסף לסימניות
מדובר בנוטפד ++ רגיל?
כי מותקן לי אבל התמונה קצת קטנה מדי, אני לא רואה איך מבצעים את החיפוש

• הוסף לסימניות
בסך הכל ללחוץ ctrl shift F
במיקום מצא נכתוב את המשפט שנרצה לחפש
במיקום תיקייה נבחר את התקיה שבתוכו נרצה לחפש כמובן שאפשר לבחר כונן שלם
וזהו...

קבצים מצורפים

• 18-01-2015 20-17-05.png
    KB 17.6 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה