חיפוש עבודה

• הוסף לסימניות
מאת חברתי:

"למדתי בודקת תוכנה ואני מחפשת בזה עבודה
אפשר לפנות אלי בפלאפון- 0504155014"
תודה.

• הוסף לסימניות
מאת חברתי:

"למדתי בודקת תוכנה ואני מחפשת בזה עבודה
אפשר לפנות אלי בפלאפון- 0504155014"
תודה.

• הוסף לסימניות
כמובן שאף אחד לא יתקשר אליה,
אם בכל אופן היא רוצה מידע שתשים מייל.

• הוסף לסימניות
גם אם היא תשים מייל, זה לא יעזור.

הרווח היחיד שיש לה מהעניין, זה זה [אולי ואולי] שאנחנו מקפיצים לה את האשכול, ותו לא.

• הוסף לסימניות
קראתי ברשת פעם,
שאפילו בקורות חיים, צריך לתת את כל המידע, ובתיק עבודות להכניס כל מה שקשור ויכול לעזור [בכמות הנורמלית..], ואפילו להכניס קישור לאתר של הפונה, לא להשים, כי הבוס לא יסתכל על זה, הוא ימשיך הלאה לקו"ח הבא..
כ"ש וכ"ש במקרה כאן.

אבל פרנסה מן השמים, לנו נשאר לאחל לה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1097127:
גם אם היא תשים מייל, זה לא יעזור.

הרווח היחיד שיש לה מהעניין, זה זה [אולי ואולי] שאנחנו מקפיצים לה את האשכול, ותו לא.
אני יכול להפנות אליה מיילים שאני מקבל דברים שעוברים ליד האוזן או כל דבר אחר, מה אני עושה עם זה מתקשר אליה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה