כללי חיפוש פיסקה עם זיח

• הוסף לסימניות
לאחר חיפוש בפורום ונסיונות אין ספור. התייאשתי.
יבאתי טקסט בצרפתית לאינדזיין, ורק בחלק מהפיסקאות יש זיח. אני מנסה לחפש אותן כדי לתת סטייל מתאים וזה פשוט לא הולך.
עשיתי בגרפ חיפוש תחילת פסקה וטאב ולא נתן תוצאה.
למשהוא יש רעיון למה זה לא הולך?

• הוסף לסימניות
כי זיח זה לא טאב
זיח זו כניסה ואפשר לחפש את זה בעיצוב

• הוסף לסימניות
תודה

ניסיתי גם את זה.
חיפשתי בעיצוב: first line indent 20.003mm
(זה הערך שככה זה מצאתי שיובא)
וזה לא הלך!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גריןgreen;1644431:
לאחר חיפוש בפורום ונסיונות אין ספור. התייאשתי.
יבאתי טקסט בצרפתית לאינדזיין, ורק בחלק מהפיסקאות יש זיח. אני מנסה לחפש אותן כדי לתת סטייל מתאים וזה פשוט לא הולך.
עשיתי בגרפ חיפוש תחילת פסקה וטאב ולא נתן תוצאה.
למשהוא יש רעיון למה זה לא הולך?

יש בזה באג.
ויש לי סקריפט לסייע. חייב לקצר.
פנו בפרטי

• הוסף לסימניות
חפש כל מה שאין לו זיח. תן לו סגנון משלו.
ואז חפש כל מה שאין לו את הסגנון הנ"ל.

• הוסף לסימניות
עסק מאד מסובך....
ונשמע שיחריב את עיצוב המסמך רצינית...
למה לא להשתמש בסקריפט שיעלה 50 שח ויחיל סגנון פסקה על כל פסקה עם הזחה?
לא יותר נח ומשתלם?!

• הוסף לסימניות
בהחלט סקריפט יכול להועיל כאן. אבל שתי הערות:

במקום לחפש במילימטרים, חפש בפוינטים. הסיבה שזה לא מוצא את המספר שלך זה בגלל שמה שאתה רואה זה מספר מעוגל לשתי ספרות - זה לא המספר המדויק של ההזחה, ולכן זה לא מוצא את זה.

הרעיון של ונתנו הוא טוב, אבל במקום לתת לזה סגנון (שבאמת יכול להרוס, כדברי אליעזר) תן לכל מה שאין לו הזחה צבע מיוחד. ואז חפש את מה שנשאר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1645287:
לא יותר נח ומשתלם?!
ברור שזה נח ומשתלם.
אך עדיין, זה לא אומר שאין פתרונות בלי סקריפטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1645337:
ברור שזה נח ומשתלם.
אך עדיין, זה לא אומר שאין פתרונות בלי סקריפטים.

כל מה שאפשר בסקריפט אפשר גם ידנית. הסקריפט פשוט עושה זאת קל יותר.

למעשה לגבי עצם הבעיה זכורני שקראתי הסבר מעדי רביד כמדומני (שגם היה לו סקריפט לתקן הענין )
כאשר מייבאים מסמך עם הזחות הוורד משתמש ברמת דיוק מסוים נניח 3 ספרות אחרי הנקודה
ועושה זיח כזה: 5.999 מ"מ
בפועל אינדזיין יותר מדוייק מוורד. ויש לו נניח 5 ספרות אחרי הנקודה. ויוצא בעת ייבוא המסמך מספר אחר נניח
5.999876
אבל זה בתוך התוכנה. במסך אין לזה תצוגה ורואים אותה מספר כמו בוורד. ואז האדם מחפש לפי 5.999 ולא מוצא כלום.
כי הוא למעשה חיפש 5.999000 ואת זה אין במסמך.

זהו הרעיון אם אני זוכר נכון. מ"מ בקיצור: יש חוסר התאמה בדיוק הנקודה בין התוכנות. ולכן אינדזיין לא מוצאת כראוי הזחה שיובאה מתוכנה אחרת. וורד לפחות.

הפתרון של עדי רביד היה סקריפט שמעגל את המספר. וככה יהיה זהה מהש רואים למה שחבוי בלב התוכנה.

הפתרון שלי הוא אחר. כדי לחסוך בכלל את החיפוש וההחלפה.
הסקריפט שלי עובר על כל הפסקאות וכל פסקה שיש לה כניסה כל שהיא הוא מחיל עליה סגנון פסקה חדש. שהוא העתק של זה שהיה לה אבל עם תוספת המילה "כניסה" בשמו.
וככה בבת אחת מקבלים:
רץ.
רץ כניסה.
ציטוט.
ציטוט כניסה.
וכו וכו'.

• הוסף לסימניות
תותח

• הוסף לסימניות
ודרך אגב:
כידוע. אי אפשר באינדזיין לחפש מה שאין לו עיצוב מסויים.
נניח כל מה שאין לו הזחה.

ניתן לחפש משהו חיובי. למשל כל מה שיש לו כניסה 0.

זה מאד מגביל.
וגם לזה (כידוע לך) יש לי סקריפט ב"ה שמאפשר זאת בקלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה