כללי חיפוש רק בהערת שוליים - אינדזיין

• הוסף לסימניות
איך אני מגדיר חיפוש רק בהערות שוליים באינדזיין.
אני רוצה להפוך את כל הערות שוליים לסגנון אחד. כי הלקוח עשה כמה סגנונות.
תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
בשביל שינוי סגנון הערות השוליים לא צריך חיפוש והחלפה

זה נמצא בתפריט footnote options

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1984405:
בשביל שינוי סגנון הערות השוליים לא צריך חיפוש והחלפה

זה נמצא בתפריט footnote options

קודם כל תודה רבה על המענה.
העניין שאני צריך גם לתת סגנון להפניות קישור (לעשות חיפוש והחלפה) ולכן אני צריך שליטה רק על הערות שוליים

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
אתה מתכוון להפניות שבטקסט הראשי שאתה רוצה להחליף אותם לסגנון תו מסויים?

• הוסף לסימניות
יש לי סקריפט שעושה חיפוש רק בהערות. ב50 שח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1984500:
לא הבנתי
אתה מתכוון להפניות שבטקסט הראשי שאתה רוצה להחליף אותם לסגנון תו מסויים?

כשאני עושה חיפוש והחלפה של הפניות קישור לסגנון מסויים הוא מחליף רק בטקסט הראשי והוא לא מחליף בהערות שוליים ולכן אני רוצה חיפוש רק בהערות שוליים.
אבל לפי מה שאליעזר כתב אני מבין שאין אופציה רק על ידי סקריפט.

• הוסף לסימניות
לדעתי במקרה שעליו אתה מתכוון אפשר גם בלי סקריפט

• הוסף לסימניות
אם אני כבר מדברים על חיפוש והחלפה אני רוצה להוסיף ריווח N לפני ההפניות קישור בטקסט הראשי האם יש אפשרות לעשות חיפוש סגנון הפניות קישור ולהוסיף ריווח N לפני הסגנון (כמו בוורד טקסט בתיבה חפש את)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1984554:
בתיבת החלף כתוב $0

לא עושה כלום ניסיתי להוסיף גם ריוח N וגם בלי אולי תסביר לי קצת יותר בפירוט
תודה

• הוסף לסימניות
בחיפוש תכתוב מה שאתה רוצה לחפש, ובהחלפה תכתוב את מה שאתה רוצה להוסיף, ולפניו תכתוב דולר אפס, שזה התחליף לטקסט בתיבה חפש את בוורד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1984539:
לדעתי במקרה שעליו אתה מתכוון אפשר גם בלי סקריפט

כמעט אין דבר שאי אפשר בלי סקריפט.
השאלה אם שווה לטרוח. ואם לא יותר שווה לשלם כמה שקלים על סקריפט ולחסוך טורח זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה