חיפוש תוכנה

• הוסף לסימניות
ידוע לי שיש תוכנה
שאפשר לשמור צילום מחיצה של מחשב וכשרוצים לחזור למצב בראשון לוחצים באיתחול על לחצן F כל שהוא והמחשב חוזר למצבו הראשון
מה שם התוכנה

• הוסף לסימניות
תודה
האם אפשר לעשות אימג' על מחשב אחד ולהתקין על כמה מחשבים מסתבר שזה חוסך זמן
זה רעיון לטכנאים

• הוסף לסימניות
את זה עושים עם ghost.
וטכנאים, לאחרונה, יש כבר יותר מידי רעיונות...
(אבל כן, ודאי שזה מה שעושים ולא מתקינים על כל מחשב בנפרד).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1408201:
את זה עושים עם ghost.
.

למה עם. Ghost ???
Acronic הרבה יותר מהיר ויש לו יותר אפשרויות
אני פעם אחת עולה עם Acronic ומגבה לftp ומושך image ומושך את הקבצים הרצוים מתוך הגיבוי והפעלה מחדש אקטיבציה ודריברים והמחשב מוכן.

כך אתה לא נתקל עם בעיות של הרשאות להעביר את הקבצים הישנים
וגם הפחד הכי גדול שלי מקבל פתרון - מה יקרה אם הדיסק של הגיבוי יתקלקל בדיוק עכשיו

• הוסף לסימניות
אני חושב שghost עובד יותר מהר.
מה לעשות?
העתקה מדיסק לדיסק אונליין, לוקח בסופו של דבר פחות זמן עם גוסט.

• הוסף לסימניות
היום לכל תוכנות ה IMAGING יש תמיכה מובנית ברשת , גם באתחול מ USB וכדו
או דרך שרת קבצים SMB או FTP או דרך קונסולה מרכזית שלהם .

הכי מובילות כעת בתחום זה ACRONIS כמו שהזכירו כאן עם TRUEIMAGE בכמה גירסאות מביתית עד אירגונית , ו FARSTONE עם TOTALBACKUP כנ"ל בכמה גירסאות .

• הוסף לסימניות
אני משתמש גם ב Acronic ב FTP , זה פשוט תענוג, וגם יש לך את התוספת של universal restore

• הוסף לסימניות
התוכנה שהעליתי בקישור למעלה היא אכן אקרוניס.
אבל עדיין להעתקה מקומית גוסט הכי מהר.

• הוסף לסימניות
כבדרך אגב הכלי הפורמלי ללכידת מחיצת התקנה של חלונות 7 ומעלה הוא dism של מיקרוסופט אשר יוצר קובץ wim שהוא עובד בצורת component כלומר אפשר על קובץ wim אחד ליצור כמה תמונות התקנה עם בחירה והגודל משתנה רק בתוספת שנעשה לא כל המחיצה !!!....זה הכלי הטוב ביותר ליצירת תמונות התקנה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה