חיפוש/החלפה חיפוש תחילת פסקה

• הוסף לסימניות
פניה לפרופסורים לענין חיפוש והחלפה בוורד, רבינו @גיוון ורבינו @ישורון קובי ורבינו @יענקי R [ומחילה מהראש מהגאונים האחרים שאיני מכירם לעת עתה]:

הדרך הידועה והמפורסמת לחיפוש כל דבר שאמור להיות בתחילת פסקה, הוא ע"י הכנסת ^13 בתחילת החיפוש. הנקודה היא שצורת החיפוש הזאת בעייתית מאוד, כיון שהיא תופסת גם את סימון הפסקה של הפסקה הקודמת. האם יש דרך אחרת כלשהי?

אסביר את הצורך בעניין. אני צריך להכין חומר לעימוד, ולכל פרק יש 3 שורות כותרת: שורה ראשונה - הנושא הכללי, שורה שניה - מספר הפרק, שורה שלישית - שם הפרק. כמובן שבעימוד הם צריכים לקבל הגדרה מיוחדת לכל שורה. אני התרגלתי [בזמן הקצר שאני בתחום...] להגדיר דבר ראשון את כל האופציות הנדרשות לקידוד - כסגנונות, ולאחר מכן לקודד את הסגנונות כנדרש. אך כאשר יש לי 3 שורות בכל תחילת פרק, שכולן מעוצבות אותו דבר, האם יש דרך בה אוכל לבודד כל שורה בפני עצמה ולהגדירה אוטומטית בסגנון?

• הוסף לסימניות
על פניו נראה לי שאפשרי
אם תעלה חלק מהחומר לדוגמא אוכל לנסות.

• הוסף לסימניות
הדרך הידועה והמפורסמת לחיפוש כל דבר שאמור להיות בתחילת פסקה, הוא ע"י הכנסת ^13 בתחילת החיפוש. הנקודה היא שצורת החיפוש הזאת בעייתית מאוד, כיון שהיא תופסת גם את סימון הפסקה של הפסקה הקודמת. האם יש דרך אחרת כלשהי?
בעיקרון, שימוש עם קבוצות אמור לפתור את הבעיה הזו.
כשמסתבכים יותר, פונים לפתרונות אחרים (כמו שתילת תו מיוחד בראש כל פסקה והמרתו לעיצוב הפסקה הנוכחית ע"י פונקציה מיוחדת ב'שימושי לוורד')
כאשר יש לי 3 שורות בכל תחילת פרק, שכולן מעוצבות אותו דבר, האם יש דרך בה אוכל לבודד כל שורה בפני עצמה ולהגדירה אוטומטית בסגנון?
זו כבר שאלה אחרת.
אם אתה עורך את הקובץ, אתה צריך לדאוג לבידול כל סוג כותרת. אף אחד לא יכול לנחש במקומך...
כשמעמד מקבל קובץ מעורך/מחבר, הספר צריך להיות מוכן לעימוד באופן בסיסי. ועיצוב סוגי כותרות זה בהחלט צעד בסיסי ומתבקש.

ובשביל האתגר: יש אפשרות לסגנון קודם את הראשונות, וע"י קצה החוט הזה אפשר להמשיך הלאה, ע"י עיצוב של הפסקה הבאה בלבד ע"י כמה שלבים, וכן הלאה.
אבל צריך למצוא את קצה החוט הזה (כמו למשל שם פרק שבא בכתב גדול)...

• הוסף לסימניות
מן הסתם למומחים יהיה אופן יותר טוב לעשות את זה אבל
1644913301221.png

חיפוש זה עם העיצוב שיש לך בכותרות אלו אמור לתת לך קוד 00 לפני הנושא הכללי, קוד 01 לפני מספר הפרק, קוד 02 לפני שם הפרק.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מסמך לדוגמא.docx
    KB 16.1 · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
כשמסתבכים יותר, פונים לפתרונות אחרים (כמו שתילת תו מיוחד בראש כל פסקה והמרתו לעיצוב הפסקה הנוכחית ע"י פונקציה מיוחדת ב'שימושי לוורד')
יש לי את "שימושי לוורד" המיוחד. איך בדיוק עושים את זה?

• הוסף לסימניות
מן הסתם למומחים יהיה אופן יותר טוב לעשות את זה אבל
צפה בקובץ המצורף 1065162
חיפוש זה עם העיצוב שיש לך בכותרות אלו אמור לתת לך קוד 00 לפני הנושא הכללי, קוד 01 לפני מספר הפרק, קוד 02 לפני שם הפרק.
אכן נותן פתרון, אבל אני מחפש משהו יותר כללי ויעיל לענין, ולא רק במקרה הספציפי הזה.

• הוסף לסימניות
בבקשה!
מקווה בשבילך שבקובץ הדוגמא ששלחת הכנסת את אותם פרטים שיש בקובץ שלך.

קבצים מצורפים

• טעמו וראו.rar
    886 ביטים · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
יש לי את "שימושי לוורד" המיוחד. איך בדיוק עושים את זה?
אחרי שתילת התו, אתה נותן לו את העיצוב של הפסקה, כאן:

1644936577629.png

ואח"כ מחפש הכל (תו)([!^13]@^13) מהסגנון הרצוי, ומחליף בקוד + קבוצה שניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה