כללי חיפוש תמונות במחשב

• הוסף לסימניות
יש למישהו איזה רעיון לחיפוש תמונות במחשב?
הרי לכולם יש איזה אוסף תמונות שצברו במשך הזמן,
איך אפשר לחסוך בזמן הזה של החיפוש?

• הוסף לסימניות
יש תוכנה מאוד טובה של גוגל. בדיוק בשביל זה. לא זוכר את השם שלו. אולי Picasa

ויש כאלו שיגידו שגם ברידז' יכול להיות טוב בשבילך.

• הוסף לסימניות
אם הכוונה בשאלה, על מאגר תמונות ממוספרות, כי הרי אף אחד לא יתחיל לתייג בעשרות תגיות כל תמונה, זה באמת בעיה, ואף אני מצטרף לשאלה הקשה,
מה שכן, אם זה מספור קיים של יצרניות כשאטרסטאק וכדו' , אפשר לחפש באתר תמונה שצריכים, ואח"כ לחפש את המספר שלה במחשבך, ....איכשהוא...

• הוסף לסימניות
תודה! זה מדהים. הורדתי את התוכנה הזו, וזה מציג את הקבצים בצורה מעולה.
אבל, חשבתי שיש אפשרות להגדיר מיון עם תגיות של התמונות כמו חיפוש התמונות בכל מנועי החיפוש. יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
אדובי ברידג'

• הוסף לסימניות
אני מתייקת תמונות לפי נושאים

• הוסף לסימניות
איפה בדיוק אתה מאחסן אותם?
האם המחשב לא קורס?

• הוסף לסימניות
יש לי אלפי תמונות
כולם ממויינות בתקיות ובתתי תקיות,
לוקח לי שניות למצוא תמונה.

את התמונות החדשות אני שומרת בשם עיברי,עם מס' רודף..

למרות ששמעתי מירמי אריאלי ששמירה בשם עיברי גורמת למחשב צרות צרורות,אשמח אם משהו שמע ע"כ-
האם הכוונה רק לשמירת קבצים,או גם סתם תמונות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה