חיפוש תמונות עם נטפרי

• הוסף לסימניות
אני מנסה לחפש תמונות בגוגל, אבל במקום להציג תמונות, הוא מציג לי קישורים לעוד חיפושים.
יש לי נטפרי.
איך אפשר לחפש תמונות ולקבל תוצאות?
בעבר זה לא היה כך
1766403053376.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי אותה בעיה...

• הוסף לסימניות
כנ"ל
שמתי לב שאם כותבים אחרי מה שמחפשים תמונה אז הוא מביא תמונה

• הוסף לסימניות
זה קרה גם לי ולאחר בירור בנטפרי אמרו לי שיש תוכנת סינון חדשה שלא נכנסה עדיין בספק שאני נמצא (019) ושם אין את הבעיה הזו. צריך לבקש את הסינון החדש של נטפרי.

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה קשור ל"מצב AI"
אופצייה חדשה שהתחילה להיות בחיפוש גוגל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנה מה שנטפרי ענו לי:
יש גירסה חדשה של סינון נטפרי שבה האתר נפתח בצורה תקינה, אבל זה גירסה בהרצה וצפוי שיהיו תקלות שעדיין לא ידועות לנו.
אם אתם מעוניינים לנסות, בשלב זה ניתן להתחבר למערכת החדשה באמצעות הספקים IB תקשורת ויוסי תקשורת (יש לבקש מהם להיות מחוברים לגירסה החדשה).
ניתן לראות את פרטי יצירת הקשר איתם כאן (https://netfree.link/#about)
אם לא דחוף לכם הצורך בזה, ניתן להמתין שהגירסה החדשה תעודכן גם בספק דרכו אתם מחוברים כעת(019).

• הוסף לסימניות
ב RL עדיין אין את הגירסה החדשה?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע, אולי עכשיו כבר יש. צריך לבדוק מולם או מול נטפרי.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם השתנה משהו?
זה מטורף

• הוסף לסימניות
אצלי אותו מצב עדיין:cautious:

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה