כללי חיפוש תמונות

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה בבקשה להסביר לי איך עובד החיפוש בפרוג?
איך אני מחפשת תמונות באתר?
אודה מאוד למי שתדריך אותי,

• הוסף לסימניות
זה לא עובד? אפשר הסבר מדויק אם אפשר

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד.
המנוע חיפוש שהוזכר למעלה.
זה מנוע חיפוש מותאם אישית של גוגל, ככה שזה העובד כמו שגוגל עובד.
נניח שאני מחפש תמונה של מכוניות.
אז אני יחפש "תמונה של מכוניות", לא מצאתי? אפשר גם "מכוניות" "תמונות של מכונית"
וכ'..

אין ממש מה להבין, מקווה שהבנת את הרעיון..

• הוסף לסימניות
לאחר שאתם מבצעים חיפוש, יש לכם אפשרות לעבור לעמודים נוספים?
אולי בגלל חסימה של נתיב אני לא מצליחה אף פעם לעבור לעמוד הבא, או שאין קשר?

• הוסף לסימניות
אצלי דרך חיפוש מותאם אישית של גוגל אפשר לעבור לעמודים נוספים גם עם חסימה של נתיב.

• הוסף לסימניות
באתרוג זה עובד?
אין לי בכלל אפשרות לעבור דפים..
ולדוגמא חיפשתי פיצה, הוא מביא דברים מגוגל ולא מפרוג...

• הוסף לסימניות
החיפוש בתוך פרוג עובד על רק הטקסט בהודעות ואז אם מצורפת תמונה אפשר להגיע לזה
אין חיפוש לפי תמונות!
היה פעם גלריה והיא נעלמה משום מה יש למישהו מושג מה קורא איתה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה