עזרה חיפשתי ולא מצאתי - הכנת שוברים למתנה

• הוסף לסימניות
העלו כאן רעיון של שוברים כמתנה (הכנת שוברים למתנה לבעל/אישה).
מי יכול לעזור לי ולהעלות שוב?
תודה גדולה!!

• הוסף לסימניות
את מה להעלות?
את האשכול?

• הוסף לסימניות
לא העלו שם שוברים

• הוסף לסימניות
נכון היה דבר כזה באשכול שבעל חיפש מתנה שווה לאישתו

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהאשכול נמחק, כי אני לא מוצאת אותו

• הוסף לסימניות
זאת ההודעה, פורסמה ע"י @בכיוון הנכון

למי שביקש רעיונות של השוברים:
מצ"ב כמה רעיונות, אבל תעופו על עצמכם..
תחשבו על דברים קטנים וחמודים שכיף לקבל באמצע החיים
לא תמיד זה חייב להיות מוצר/מתנה
לפעמים זה יכול להיות מילים ומחוות- לדוג'- קופון זכות לבקשה לשליפה מיידית של 5 דברים טובים שאתה חושב עלי וכד'

1674032772025.png

• הוסף לסימניות
הקובץ לא עלה

• הוסף לסימניות
זאת ההודעה, פורסמה ע"י @בכיוון הנכון

למי שביקש רעיונות של השוברים:
מצ"ב כמה רעיונות, אבל תעופו על עצמכם..
תחשבו על דברים קטנים וחמודים שכיף לקבל באמצע החיים
לא תמיד זה חייב להיות מוצר/מתנה
לפעמים זה יכול להיות מילים ומחוות- לדוג'- קופון זכות לבקשה לשליפה מיידית של 5 דברים טובים שאתה חושב עלי וכד'

1674032772025.png
זכיתי!!!
שפתי ידובבו...

• הוסף לסימניות
אני חושבת ש @רושג העלה את זה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה