אלי-אקספרס חיקויי מותגים גלויים ומוסתרים- ודיון בנושא זה בלבד!

קישור חדש לסטנלי ב42 ש''ח
ק.ש.

יש חיקוי זמין לתיק כזה/ דומה?
תיק.png

זה גדול יותר,
רציתי את הקטן.
נראה לי שראיתי פעם בחיקוי לא מוסתר,
יש למישהי?
תודה

1002998844.jpg

מגפי ד"ר מרטינס
מידות 35-45
227 ש"ח
*חובה לכתוב למוכר merav בהערות בהזמנה*
שימו ❤️ (מוצר מוסתר-רפליקה) התמונה שמופיעה בעליאקספרס לא קשורה למוצר האמיתי, בחרו את הצבע/דגם לפי המספר בצד כל תמונה *אין לפנות למוכר או לפתוח מחלוקת!* לכל שאלה או בעיה אני פה🤗 וכמובן לא לשכוח לשתף את מה שקיבלתם 📷
קש

1002986491.jpg

מגפי ד"ר מרטינס
מידות 35-42 (לקחת מידה יותר מהארץ)
247 ש"ח
שימו ❤️ (מוצר מוסתר-רפליקה) התמונה שמופיעה בעליאקספרס לא קשורה למוצר האמיתי, בחרו את הצבע/דגם לפי המספר בצד כל תמונה *אין לפנות למוכר או לפתוח מחלוקת!* לכל שאלה או בעיה אני פה🤗 וכמובן לא לשכוח לשתף את מה שקיבלתם 📷
קש

1002985854.jpg

חולצות מכופתרות ראלף לורן שרוול ארוך מכותנה לגברים
145 ש"ח
קש

1002985566.jpg

חולצות מכופתרות גאנט שרוול ארוך מכותנה לגברים
149 ש"ח
קש

1002868329.jpg

משקפי שמש רייבאן
109 ש"ח
קש

1002868166.jpg

משקפי שמש רייבאן
111 ש"ח
קש

יש סריגים / חולצות טומי/ ראלף לנשים?

כפכפי ugg

כל הכפכפים מגיעים עם לוגו

צפה בקובץ המצורף 1846985צפה בקובץ המצורף 1846986צפה בקובץ המצורף 1846987צפה בקובץ המצורף 1846988צפה בקובץ המצורף 1846989

🔒 מותג מוסתר ❣️
📩 חובה לכתוב למוכר את המילה "miri" בהודעה.
📨 שלחו את מספר ההזמנה והתמונה למייל:
myali❤️myaliexpres635.com
ק.ש.

📞 יש להשתמש במספר טלפון שמאפשר קבלת SMS לצורך ההזמנה.
❗ הזמנה ממכשיר כשר עלולה להקשות על קבלת פרטי האיסוף!
🚫 לידיעתכם, לא אוכל לעזור במידה ולא תקבלו את הפרטים.

⏳ זמני משלוח למותגים מוסתרים עשויים להימשך בין חודש לחודשיים.
🔗 כדי שנוכל לעקוב אחרי ההזמנה ולעזור, יש לבצע את ההזמנה ישירות מהקישור.
איך אנ ייודעת מה להזמין
הרי זה מביא תמונה אחרת

אני רוצה אלב את הסגור
ואת כתבת לקחת מידה מעל
כי הזמנתי אחד וזה הגיע פיצי
לא באלי עוד הפעם

ברור שכתוב ugg,
בדרך כלל בכפכפים לא צריך מידה יותר
אם את אוהבת שזה קצת גדול ומרווח אז קחי מידה יותר
במציאות זה נראה דומה למקורי? אם אני מזמינה עם הגומי מאחורה יהיה עליו גם לוגו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה