אלי-אקספרס חיקויי מותגים גלויים ומוסתרים- ודיון בנושא זה בלבד!

תיק טואוס עם לוגו לפי הביקורות.
בעיצוב ייחודי ושיקי
שימו לב, הקישור פעיל לזמן מוגבל!

ק.ש

יש אפשרות לקישור לתליון שרשרת של טואוס
תודה מראש

יש קישור לשעונים לנשים זמין??
תודה

אוזניות אירפודס פרו2
צפה בקובץ המצורף 1841268

🔒 מותג מוסתר ❣️
📩 חובה לכתוב למוכר את המילה "miri" בהודעה.
📨 שלחו את מספר ההזמנה והתמונה למייל:
myali❤️myaliexpres635.com
ק.ש.

📞 יש להשתמש במספר טלפון שמאפשר קבלת SMS לצורך ההזמנה.
❗ הזמנה ממכשיר כשר עלולה להקשות על קבלת פרטי האיסוף!
🚫 לידיעתכם, לא אוכל לעזור במידה ולא תקבלו את הפרטים.

⏳ זמני משלוח למותגים מוסתרים עשויים להימשך בין חודש לחודשיים.
🔗 כדי שנוכל לעקוב אחרי ההזמנה ולעזור, יש לבצע את ההזמנה ישירות מהקישור.
יש קישור שעובד כרגע לזה? ממש אשמח תודה רבה!!

מחפשת קישור לכפכפי UGG פלטפורמה בינונית

המוכר של זארה שהייתי עובדת איתו פתח אתר חדש ששם הוא מוכר את המוצרים שלו,
הכל באיכות גבוהה עם טיקט של זארה.
זה הקישור לחנות

ק.ש

אני רואה שהקישורים של אבא זול לא עובדים באלי אקספרס למישהו יש דרך כן לקנות מותגים דרכם?

אני רואה שהקישורים של אבא זול לא עובדים באלי אקספרס למישהו יש דרך כן לקנות מותגים דרכם?

הבעיה שלכל המוצרים בפורום זה מופיע
אלי אקספרס הקשיחה נהלים מול המוכרים והמשווקים ולכן המוכרים הפסיקו למכור דרך אלי אקספרס
והמשווקים הפסיקו לשווק

קפוצ'ון נאוטיקה ב33 ש''ח
אין לי מושג לגבי האיכות

ק.ש

הי
אשמח לקישור לשעון חכם
לשחיה במים
שעון נוכח וגדול
אני מעדיפה לשלם יותר ולקבל איכות טובה
לא רוצה משהו דפוק מידי
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה