אלי-אקספרס חיקויי מותגים גלויים ומוסתרים- ודיון בנושא זה בלבד!

לפי הביקורות כן.
מצרפת תמונה מהביקורות
-1104881415-1406460369.jpg

• תודה
Reactions: RGS
אני מחפש כזה שעון בצבע כחול אם יש או הכי דומה אבל שיהיה מותג
17535905048907515674368682778698.jpg

אני מחפש כזה שעון בצבע כחול אם יש או הכי דומה אבל שיהיה מותגצפה בקובץ המצורף 2024641
תראה את זה
ק.ש.

נעלים וכפכפים מהמותג CH:
ק.ש.

מחפשת ילקוט/תיק גב של טומי.
יש קישור פעיל?
תודה!

מחפשת ילקוט/תיק גב של טומי.
יש קישור פעיל?
תודה!
לא מצאתי במותגים הגלויים.
אפשר לקנות כזה תיק ולהדפיס עליו טומי...
ק.ש.

לא מצאתי במותגים הגלויים.
אפשר לקנות כזה תיק ולהדפיס עליו טומי...
ק.ש.
מכירה מישהו שעשה את זה? יש תמונה של זה? נשמע לי כמו להדפיס חולצה של קיטנות...

מכירה מישהו שעשה את זה? יש תמונה של זה? נשמע לי כמו להדפיס חולצה של קיטנות...
על תיק?
יש מקומות שמדפיסים בארץ על תיקים, למה שיהיה שונה?

תכשיטי טואוס
מותגים גלויים
ק.ש

ק.ש
יודעת לומר לי אם ש את העגילי טואוס השחורים צמודים מסגרת כסף בגודל הכי קטן? (נראה לי 4 מ"מ+)

יודעת לומר לי אם ש את העגילי טואוס השחורים צמודים מסגרת כסף בגודל הכי קטן? (נראה לי 4 מ"מ+)
בקידורים האלה כמעט ולא רשום גודל, ככה שאין אפשר לדעת בוודאות
תראי את זה

פה יש של 9mm
ק.ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה