אלי-אקספרס חיקויי מותגים גלויים ומוסתרים- ודיון בנושא זה בלבד!

כפכפי מוקסין זמש Loro Piana - מותג גלוי
loro.jpeg
ק.ש.

יש קישור מוסתר למעיל נורת פייס לגברים עם המלצות?

נעלי ניו באלאנס דגם 9060 ב197 שח
מותג מוסתר באלי אקספרס.

חובה לקחת מידה לפי הטבלה.
IMG-20251223-WA0013.jpgIMG-20251223-WA0012.jpgIMG-20251223-WA0011.jpg

אפשר קישור של בירקנשטוק הדגם הזה?
1766500284049.png

הזמנתי סרטים לילדה של אלו, ואחרי איזה שבועיים קיבלתי מייל שההזמנה בוטלה עקב בעיה במשלוח...
ועכשיו הלינק ההוא כבר לא זמין...
לא יודעת מה הסיפור
אבל יש אולי לינק חדש?
יש לי את זה אבל הצבעים הרבה פחות יפים ממה שהיה שם

הזמנתי סרטים לילדה של אלו, ואחרי איזה שבועיים קיבלתי מייל שההזמנה בוטלה עקב בעיה במשלוח...
ועכשיו הלינק ההוא כבר לא זמין...
לא יודעת מה הסיפור
אבל יש אולי לינק חדש?
יש לי את זה אבל הצבעים הרבה פחות יפים ממה שהיה שם

בסגנון שאת העלית יש את אלו, לינקים לא שיווקיים

מגיע לפי התמונות עם כיתוב דומה למה שהיא העלתה אז אני מבין שזה טוב לה

בגלל זה ציינתי מה שציינתי
בקישור שהעליתי זה מגיע עם הכיתוב בדיוק כמו של המותג alo (תסתכלו בריוויו של אנשים)
רק לא רואים את זה בתמונות כדי שלא יתפסו אותו...

הקישור השני ששמת הוא גם טוב, אבל זה סרטים ריב, שמגיעים מאוד רחב, הרבה יותר מהסוג השני, וזה רחב מדי לבת שלי.
תודה בכל אופן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה