אלי-אקספרס חיקויי מותגים גלויים ומוסתרים- ודיון בנושא זה בלבד!

התיקים של טומי חזרו ב54 שח

1176012.jpg

אשמח אם יש חולצה לבנה של איזה מותג לנשים שרוול ארוך ולא נצמדת מדי או שקופה ובלי כיתוב גדול

מישהי יודעת אם יש אתרים או קבוצות לקישורים של תכשיטים ממותגים מוסתרים מכסף טהור של טואוס וסברובסקי

מישהי יודעת אם יש אתרים או קבוצות לקישורים של תכשיטים ממותגים מוסתרים מכסף טהור של טואוס וסברובסקי
יש בקטלוג שלי.
אפשר לפנות למייל בחתימה.

אני מחפשת קישורים לתיקים של קרל לגרפלד

יכולה להכנס גמכן כאן
יש המלצות חמות על החנות הזו-שימי לב לגדלים

ק.ש.

תודה התכוונתי לתיקים יותר קטנים, תיקי צד לנשים

😱
😱
😱

תיק בוגבו באלי אקספרס רק ב40 שח
מלאי מוגבל, תנצלו!
ק.ש

תראו את הביקורות
צילום מסך 2026-03-12 132032.png

עריכה:
כמו ש @Quickמרקט. רושם בהודעה הבאה
אי אפשר לדעת בוודאות אם זה באמת אותו התיק.
ולכן אני לא מתחייבת על כך.

כל אחת שמזמינה שתיקח בחשבון.
(לדעתי שווה לקחת את ההימור ומקסימום להחזיר)

נערך לאחרונה ב:
😱
😱
😱

מלאי מוגבל, תנצלו!
ק.ש

תראו את הביקורות
צפה בקובץ המצורף 2202059
היי יפה מאוד!

לא בטוח בכלל שזה מגיע עם לוגו
זה פשוט אותו קישור שהיה בעבר ששם זה כן היה עם לוגו
והתמונות של הלקוחות הם מאז...
לשיקולכם

😱
😱
😱

מלאי מוגבל, תנצלו!
ק.ש

תראו את הביקורות
צפה בקובץ המצורף 2202059

עריכה:
כמו ש @Quickמרקט. רושם בהודעה הבאה
אי אפשר לדעת בוודאות אם זה באמת אותו התיק.
ולכן אני לא מתחייבת על כך.

כל אחת שמזמינה שתיקח בחשבון.
(לדעתי שווה לקחת את ההימור ומקסימום להחזיר)
השחור אזל
נשאר כרגע אפור

היי, אשמח לקישור לתיק גדול של לונגשאמפ באיכות גבוהה וחשוב לי שיהיה את הסמלים בכל המקומות שאמור להיות כולל הרוכסן וכו' ואפילו בתווית בפנים...
ממש תודה לכולן שטורחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה