- הוסף לסימניות
מעניין מה יגיע!יש חדש?
העגלה שלי אמורה להגיע מחר
נשמח לעדכון
מעניין מה יגיע!יש חדש?
העגלה שלי אמורה להגיע מחר
הגיע? אני מסוקרנת טילללמעניין מה יגיע!
נשמח לעדכון
אני לא מאמינה שיגיע בזמןמעניין מה יגיע!
נשמח לעדכון
אפשר לבקש מאלי את המספר מעקב של דואר ישראל אם לא מופיע
מה עשית?לי היה כתוב שנרשם שמיועד להשלח לי חבילה מאלי ...ותו לא!
חיפשתי באתר של דואר ישראל עם מס' משלוח הישראלי...זה מה שרשום לי
מה עשית?
הם כתבו שיש לי 4 ימים...כן גם אני
מתי החבילה אמורה להגיע לך?
איך אפשר לקבל מספר מעקב של דואר ישראל? @blue eagleאפשר לבקש מאלי את המספר מעקב של דואר ישראל אם לא מופיע
ולבדוק בדואר ישראל
לי היה כתוב שנרשם שמיועד להשלח לי חבילה מאלי ...ותו לא!
מה הקשר חסר תכלית????נא לחדול עם הודעות באשכול הזה עד שתגיע ההזמנה. בינתיים הפוסט הזה הפך לשירשור אינסופי חסר תכלית..
תבקשו מאווה ....איך אפשר לקבל מספר מעקב של דואר ישראל? @blue eagle
אפשר הסבר מה בדיוק לבקש? היא לא מבינה....תבקשו מאווה ....
את מס' מעקב של החברה הלוגיסטית ...אפשר הסבר מה בדיוק לבקש? היא לא מבינה....
זה נציגים אנושייםמי זו אווה מעלי שכל הזמן מוזכרת כאן?
לי אמרו שאוטומטי חוזר הכסףהחבילה שלי אמורה להגיע היום
ועדין במעקב היא מופיעה אותו דבר
יצאה לדרך
ובדואר ישראל התקבל מידע מחול...
מה מומלץ לעשות?
לי יש עוד יומיים...אווה כתבה לי לחכות עד ה 2025-01-08
ואם לא לבקש החזר דרך הפלטפורמה שלהם
מעצבןן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים