חישוב דמי לידה- ביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
אם ילדתי ב10.5
ועבדתי עד 30.4 כולל
ואת יום זה אני רושמת כיום עבודה אחרון
האם ביטוח לאומי יחשבו את חודש 4 לחישוב הגמלה?
או עד חודש 3
אני יודעת שהם מחשבים רק חודשים מלאים
השאלה האם זה נקרא שהם יקחו את חישוב חודש 4
תודה

• הוסף לסימניות
יחשיבו את חודש 4.

אבל יש אפשרות שאם חודש 4 אף על פי שהיה מלא היה נמוך בגלל החגים
תצרפי מכתב נימוק למה לא להחשיב את החודש הזה.
הם מתחשבים. מניסיון:)

• הוסף לסימניות
הוא לא נמוך
הוא גבוה
ורציתי לשעת שהוא בטוח יחושב!
תודה

• הוסף לסימניות
לכאורה הם אמורים לחשב את חודש רביעי. הם מחשבים עד החודש לפני החודש בו הייתה הלידה.

• הוסף לסימניות
לכאורה הם אמורים לחשב את חודש רביעי. הם מחשבים עד החודש לפני החודש בו הייתה הלידה.
אבל אם הייתי יוצאת ב26.4 הם לא היו מחשבים את חודש 4
כי הם מחשבים רק חודשים מלאים

• הוסף לסימניות
אבל אם הייתי יוצאת ב26.4 הם לא היו מחשבים את חודש 4
כי הם מחשבים רק חודשים מלאים
זה נכון, ואני דווקא לא כל כך בטוחה שהם יקחו את החודש הזה בחשבון...
לדעתי תבקשי ליתר ביטחון.
אני יודעת שבחודש הלידה הם לא מתחשבים
אלא אם כן תכתבי בתביעה שעבדת עד ה- 01.05 (ואז רביעי הוא חודש מלא)
בכל מקרה לדעתי בתביעה תכתבי להם כזה - "אבקש לקחת בחשבון את חודש אפריל"..

• הוסף לסימניות
ברגע שרשום 30.04 הם לא מחשבנים את החודש הזה. חייבים לכתוב 01.05...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה