חישוב דרגת כניסה באופק חדש לקלינאית תקשורת, מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
יש לי תעודת הוראה בח"נמ + תואר BED בחנ"מ
מסיימת כרגע לימודי קלינאית תקשורת = B.A. בהפרעות בתקשורת
מציעים בעבודה לעבור לקראת הרישיון לאופק חדש, (תנאים פצצה חופשים והרבה רעש)
תכלס' לגבי שכר אף אחד לא יודע לענות לי, אומרים לי לבדוק באתר של משרד החינוך
אבל אין לי מושג באיזה דרגה אני נחשבת,
מצד אחד אין לי וותק ואין לי גמולי הוראה, ומצד שני יש תעודת הוראה ותואר (כפל תואר?) + תואר נוסף של קלינאית
אני בכלל נכנסת לעבוד במשבצת של פרא רפואי אז אין לי מושג אם בכלל יש משמעות לתואר בהוראה או לגמולי הוראה.
אשמח לכל בדל מידע בעניין
(אם מישהו יודע אם גמולי הוראה מתחשבים לשכר פרא רפואי אשמח שיעדכן..)
תודה!

• הוסף לסימניות
אם יש לך כבר תואר bed
תבדקי אפשרות להמיר את כל הקורסים של אחד המתוארים לגמולים
יתכן ותצברי את סך הנקודות
בהשוואה לקורסים והשתלמויות כל 120 שעות - גמול.

ותק תבדקי מה מעודכן לך ומה עוד אפשר לעדכן במידה ועבדת בהוראה לאו דווקא המחנכת, לפעמים מוכר לותק מלא לפעמים לחצי
מספיק שליש / חצי משרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה