דיון חישוב כמויות סלטים לארוע

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה בחישוב הכמויות (נראה לי החישוב שלי לא טוב)
סעודת שבת ל100 איש
סלטים-
גזר - עשיתי 2.5 קילו גזר+4 פלפלים- יספיק?
חצילים בתחמיץ- 25 חצילים - יספיק?
פלפלים קלויים
חומוס
טחינה
ירוק בסגנון אסייאתי
תודה!

• הוסף לסימניות
בגדול פלוס מינוס מכל הסלטים אמור לצאת 6 קילו מוכן מנסיון

• הוסף לסימניות
תאמת שכתבת שיצא לך 4.5 ליטר,
אז זה ניראה לי בסדר גמור.
זה היה נשמע לי קצת, אבל זו כמות יפה.
את מכינה גם סלטים חיים?
כי אם כן- אז זה בטוח מספיק.
מכינה גם סלט כרוב סגול, סלט כרוב לבן וסלט חסה.

• הוסף לסימניות
מכינה גם סלט כרוב סגול, סלט כרוב לבן וסלט חסה.
מהמם.
אז את הסלטים הללו תשימי בקערות גדולות ובשפע רב,
והסלטים שפירטת בפתיחת האשכול- בקערות קטנות.
אצלינו הסלטים החיים נגמרים ובכמויות ומה"מתים" כמעט תמיד נשאר.

• הוסף לסימניות
תחשבני לפי מספר השולחנותXהקעריות של הסלט
זה יתן לך אנדיקציה הכי טובה.

• הוסף לסימניות
אם תוכלי לשתף במתכונים אני ממש אשמח :)
אם את רוצה יש לי נייד של בעלת קייטרינג שעזרה להורים שלי בעבר בחישוב כמויות לאירוסין של אחותי הגדולה ואפילו נתנה מתכונים :) היא ממש מבינה גדולה בתחום ועם ניסיון של שנים ובטוח תשמח לעזור לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה