דרוש מידע חישוב מס לעצמאי+שכיר

• הוסף לסימניות
מישהו יכול בבקשה להסביר לי את החישוב שאני צריכה לעשות כדי להבין אם אני משלמת השנה מס או לא?
אני עצמאית ושכירה
האם החשבון הוא כזה או שיש לי טעות?

[ (הכנסות כשכירה + הכנסות כעצמאית) : לחלק ל 10 ] - מינוס הנקודות זכות שלי
= הסכום שאצטרך לשלם כמס (ומהסכום הזה יורדות ההוצאות והתרומות)

תודה!

• הוסף לסימניות
למה לחלק ל-10 ?
המס הוא לפי מדרגות באחוזים, חפשי את המדרגות בכל זכות, תבדקי לאיזה מדרגה את מגיעה כשכירה ממדרגה זו והלאה תחשבי את המס על העצמאית.
כעצמאית את צריכה לקחת בחשבון את הרווח- כלומר אחרי קיזוז ההוצאות, (ההוצאות מקטינות את הרווח שעליו מחושב המס, ולא מקטינות את המס עצמו)
אחרי שהגעת למס, את צריכה להוריד את נקודות הזיכוי, ואת הזיכוי של התרומות (35% מסכום התרומה)

• הוסף לסימניות
ההכנסה שכתובה כאן זה רק כשכירה? ללא קשר לעצמאי?
1736022834223.png

• הוסף לסימניות
אם מישהו יוכל ליצור לי נוסחא לחישוב- אני ממש אשמח
(משו כמו שכתבתי למעלה)
מה לחשב ומה להוריד ממה

• הוסף לסימניות
ההכנסה שכתובה כאן זה רק כשכירה? ללא קשר לעצמאי?צפה בקובץ המצורף 1861390
אין נוסחה זה תלוי בנתונים אישיים
זה כל ההכנסה ביחד עצמאית +שכירה
כל זה פחות נקודות זיכוי
אישה 2.75 נקודות
נ.ז על ילדים
ויש זיכוי על ההפקדה שהפקדת לפנסיה בתור שכירה
יש ניכוי ביטוח לאומי אם שילמת

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה