דרוש מידע חישוב מקדמות

• הוסף לסימניות
דיווחתי על הכנסה כעצמאית- של 2083 ש"ח בחודש.
והכנסה כשכירה- של 3125 ש"ח בחודש.

המקדמות שנגבות ממני הן- 522 ש"ח לחודש-
זה הגיוני? זה יותר מ- 25 אחוז של העצמאי.

משלמים ביטו"ל גם על השכיר? זה לא עובד שהמעסיק משלם?

• הוסף לסימניות
לא הגיוני משהו לא תקין?

• הוסף לסימניות
נכון. לא הגיוני שדווח כך. חוץ מזה יש השלכות על הדיווח לביטוח לאומי לקצבאות ובנוסף לשקול אינו עונה להגדרה.

• הוסף לסימניות
לא הגיוני משהו לא תקין?
נכון. לא הגיוני שדווח כך. חוץ מזה יש השלכות על הדיווח לביטוח לאומי לקצבאות ובנוסף לשקול אינו עונה להגדרה.
כתבתי להם.
וזה מה שהם ענו לי.

יש לי איך לערער על זה?

‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
משהו לא עודכן נכון כעצמאי כנראה כי הסכום לא מתאים - קשה לענות בפורום בכללי.
כדאי לקבל הדרכה לנושא ביטוח לאומי כמו עצמאי שאינו עונה להגדרה וכדו'

• הוסף לסימניות
הייתה לי פעם ---
כלומר- עד לפני שנה.

לא הצהרתי שסיימתי לעבוד שם.
זה משמעותי?

אני לא רוצה להפוך לעצמאי שאינו להגדרה- כי אני אמורה לצאת לחל"ד בהמשך השנה ---
אין לך מייצג?

• הוסף לסימניות
יש לי :(
לא זמין בעליל ---
זה רק מדרבן אותי למרות אי הנעימות פשוט להחליף ---
תפקידו של המייצג לתת מענה לכל שאלה ולכל פניה ולכל התייעצות שאת צריכה.
אם זה לא כך
להחליף מיד מייצג
יש מספיק שישמחו.

• הוסף לסימניות
יש לי :(
לא זמין בעליל ---
זה רק מדרבן אותי למרות אי הנעימות פשוט להחליף ---
היום זה בדיוק זמן סמלי להחליף מייצג 1/1
חבל להתקשקש פה כל כך הרבה על שאלות כל כך פשוטות שהמייצג היה אמור לפתור אותם מזמן ללא כל עוגמת נפש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם להחליף מייצג או לא אני לא מתערב זה נראה לי ברור.
אבל הייתי כן מציע הדרכה נכונה שחייב כל בעל עסק לדעת
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה