דרוש מידע חישוב שכר מורה במשרד החינוך

• הוסף לסימניות
שלום רב,
הציעו לי משרת מורה בבית ספר של חינוך מיוחד, והשיקול העיקרי שלי זה גובה השכר, והאיש קשר שלי שם לא יודע כלום לגבי השכר וכל מה שאני שואל אותו הוא מעביר למחלקת השכר ואחרי יומיים יש תשובה,
האם יש דרך שאני יחשב לבד מה גובה השכר שאני יכול להגיע אליו, לפי הנתונים שלי? אני רוצה לדעת אם שווה לי להשקיע עוד שנת לימודים בשביל תעודה לחינוך מיוחד, ועוד כמה וכמה נקודות,
ראיתי שיש מחשבון ברשת אבל לא הסדרתי כ"כ עם ריבוי השדות שצריך למלאות.
אשמח להכוונה.
תודה.

• הוסף לסימניות
אני רואה שאין כ"כ הבדל אם יש תעודה לחינוך מיוחד או לא.
האומנם?

• הוסף לסימניות
בזמננו בכל מקרה כדאי להיות עם תעודה
קשה לדעת את השכר הצפוי כי הוא מורכב ממספר נתונים, וותק, דרגת אופק חדש, גמולי השתלמות שמורים ועוד....

• הוסף לסימניות
עם תעודה זה תוספת 14% ללא תעודה זה 8.5%
אוכל לעזור ליתר הפרטים בפרטי או במייל
אני לא בטוחה שזה נכון.
14% זה במקרה שעובדים בבתי ספר חנ״מ לילדים בעלי לקויות מורכבות, כמו מש״ה, אוטיזם.
8.5% זה במקרה של חנ״מ קל יותר כמו גני עיכוב התפתחותי וכו׳. (מנסיון כמשלבת בין שני הסוגים ובעלת תעודה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שזה נכון.
14% זה במקרה שעובדים בבתי ספר חנ״מ לילדים בעלי לקויות מורכבות, כמו מש״ה, אוטיזם.
8.5% זה במקרה של חנ״מ קל יותר כמו גני עיכוב התפתחותי וכו׳. (מנסיון כמשלבת בין שני הסוגים ובעלת תעודה)
1660743923923.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה