עזרה חישוב תאריך עברי לפי תאריך לועזי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת דרך חישובית / נוסחא להמיר כל תאריך לועזי לתאריך עברי
תודה מראש !

• הוסף לסימניות
באתר הזה

באקסל פלוס..

אני מחפשת את הדרך שעושים את זה לא את התוצאה ...

• הוסף לסימניות
זה לא משהו שניתן לעשות בנוסחה פשוטה. הלוחות בנויות בצורה שונה עם שיקולים אחרים ובסיס שונה ולכן אין דרך קלה לעשות זאת.
צריך להבין את דרך בנייתו של הלוח העברי, את דרך בנייתו של הלוח הלועזי.
לאחר מכן בוחרים תאריך ראשוני ומסנכרנים אותו עם התאריך הלועזי המקביל לו. ובחיפוש המרה אחר תאריך ספציפי, מחשבים כמה ימים עברו מאותו תאריך ראשוני ולפי זה מחשבים את התאריך שיתקבל בלוח החילופי עבור הוספת אותו מספר ימים מהתאריך הראשוני.
בקיצור, עדיף להשתמש במחשבונים בנויים, או לשבת וללמוד לעומק את נושא בניית לוח השנה.

• הוסף לסימניות
אני צריכה את זה לצורך תוכנה ולכן זה לא עוזר לי מחשבונים בנויים לצערי :(

את השנה מצאתי פה
https://jgoldfus.wixsite.com/history/single-post/2015/02/02/לימדו-כיצד-הופכים-שנה-עברית-לשנה-לועזית

את החודש והיום מחפשת על זו הדרך ...

=FILTERXML(WEBSERVICE("https://www.hebcal.com/converter/?cfg=xml&gy=" & YEAR(A331) & "&gm=" & MONTH(A331) & "&gd=" & DAY(A331)& "&g2h=1"),"//@str")

רק תשנו את התא שמופיע a331 לתא הרלוונטי

• הוסף לסימניות
אני צריך קוד כזה לhtml...

• הוסף לסימניות
אני צריכה את זה לצורך תוכנה ולכן זה לא עוזר לי מחשבונים בנויים לצערי :(

את השנה מצאתי פה
https://jgoldfus.wixsite.com/history/single-post/2015/02/02/לימדו-כיצד-הופכים-שנה-עברית-לשנה-לועזית

את החודש והיום מחפשת על זו הדרך ...
אם יש לך את הקוד שעושה את זה אני אשמח לקבל אותו גם לצורך בניית אתר (php + sql)

• הוסף לסימניות
חייב עזרה דחופה.לא מצאתי איך לפתוח נושא חדש אז שואל כאן
האתר שלי מת.
Phpbb3.3
וזה מה שהוא מראה:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/class_loader.php on line 160: require(./ext/gfksx/ThanksForPosts/event/listener.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/class_loader.php on line 160: require(./ext/gfksx/ThanksForPosts/event/listener.php): failed to open stream: No such file or directory
מה עושים???????????????????????????????

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה