- הוסף לסימניות
מכבים את כל החשמל של ביחידה, ואז ככה:איך ניתן לוודא?
אם המונה מפסיק לפעול, סימן שזה של היחידה ושל היחידה בלבד
אם המונה ממשיך לתקתק אז אחד משנים, או שזה לא של היחידה או שמישהו נהנה על הדרך מהחשמל שלכם.
תעדכנו בתוצאות!
מכבים את כל החשמל של ביחידה, ואז ככה:איך ניתן לוודא?
זה נראה מונה כללי של הדירה והיחידה יחד.אני בעל הבית, וזה דיירים ראשונים שלי
מי היה אמור לדאוג לחישוב?אני שוכר דירה ולא שילמתי למשכיר שלי חשבון חשמל מאמצע שנת 2022 יש לו את המספר מונה מאז וכעת אני מביא לו את המספר מונה העדכני השאלה היא כזו:
חברת החשמל משנה את המחירים מעת לעת, איך אפשר לחשב נכון את החיוב של כל השנים האלו הרי חלק מהתקופה החשמל היה זול וחלק היה יקר
ואיך אדע שהוא מחשב נכון כי אם נגיד שמשנת 2025 חשבון החמל עלה (אולי עוד קודם) אבל קודם לכן היה זול יותר מי אמר לו כמה השתמשתי בתקופה של היוקר וכמה בתקופה של הזול ??????????????.
פתאום הוא הנחית עלי סכום של 13 אלף ש"ח אשמח לעזרה בדחיפות ממביני דבר
הוא צרפתי עולה חדש אין כלליםמי היה אמור לדאוג לחישוב?
בכל מקרה לכאורה מה שעושים זה ממוצע של כל המחירים לחלק לכל השימוש בכל התקופה.
באתר של חברת חשמל זה מאוד מסובךהוא צרפתי עולה חדש אין כללים
יש לך תעריף מחירי חשמל של כל השנים אחורה ומתי היה ההתיקרות ?
אתם זוג? או זוג+1? אם כן זה מחיר מופקע....אני שוכר דירה ולא שילמתי למשכיר שלי חשבון חשמל מאמצע שנת 2022 יש לו את המספר מונה מאז וכעת אני מביא לו את המספר מונה העדכני השאלה היא כזו:
חברת החשמל משנה את המחירים מעת לעת, איך אפשר לחשב נכון את החיוב של כל השנים האלו הרי חלק מהתקופה החשמל היה זול וחלק היה יקר
ואיך אדע שהוא מחשב נכון כי אם נגיד שמשנת 2025 חשבון החמל עלה (אולי עוד קודם) אבל קודם לכן היה זול יותר מי אמר לו כמה השתמשתי בתקופה של היוקר וכמה בתקופה של הזול ??????????????.
פתאום הוא הנחית עלי סכום של 13 אלף ש"ח אשמח לעזרה בדחיפות ממביני דבר
| תשלומים קבועים | מחיר לקוטש לפני מעמ | כמות | תאריך התחלה | תאריך סיום | לתשלום כולל מעמ |
| 30.99 | 0.5252 | 21-02-2024 | 15-06-2024 | =(C4*B4+A4)*1.17 | |
| 20.53 | 0.5252 | 15-06-2024 | 06-07-2024 | ||
| 19.89 | 0.5252 | 06-07-2024 | 06-09-2024 | ||
| 20.9 | 0.5252 | 06-09-2024 | 09-11-2024 | ||
| 7.43 | 0.5252 | 09-11-2024 | 06-12-2024 | ||
| 10.31 | 0.488436 | 06-12-2024 | 08-01-2024 |
אנחנו זוג עם ילד אחד ולפני שנה מעכשו נולד הילד השני וזה יחידהאתם זוג? או זוג+1? אם כן זה מחיר מופקע....
מה לא הבנתי ?בכל מקרה זה לא סכום משמעותי הבדל של כ5 אג' לקוטש
לא רשמת מספר מונה כשנכנסת ליחידה? איפה הוא /אתה הייתם עד היום?אני שוכר דירה ולא שילמתי למשכיר שלי חשבון חשמל מאמצע שנת 2022 יש לו את המספר מונה מאז וכעת אני מביא לו את המספר מונה העדכני השאלה היא כזו:
מצורף הקישור לבזק כבקשתך https://matara.pro/nedarimplus/Forms/2820.html?k=428ודרך אגב איך עוברים לבזק בצורה פשוטה אם יש לך קישור ברור שצרפתי יכול להבין או טלפון להתקשר אשמח לקבל אותו
13000 על כמה חודשים?פתאום הוא הנחית עלי סכום של 13 אלף ש"ח אשמח לעזרה בדחיפות ממביני דבר
זה נשמע שזה מונה פרטי, ואם כן אתה לא יכול לנייד אותו לבזקמצורף הקישור לבזק כבקשתך https://matara.pro/nedarimplus/Forms/2820.html?k=428
פל' של הסוכן 0583212115
לפחות תתחיל לחסוך מעכשיו
התהליך לוקח כמה דקות צריך שהיה לידך החשבונית של החשמל ומספר אשראי
360 לחודש זה לא מופרך לחודש ספציפי, בממוצע שנתי זה מאוד גבוה,13000 על כמה חודשים?
כי 360 לחודש זה לא כזה מופרך
בכל מקרה אם יש מונה רישמי של חברת חשמל
יש דרך לבדוק כמה החיוב
זה באמת מוזר360 לחודש זה לא מופרך לחודש ספציפי, בממוצע שנתי זה מאוד גבוה,
אבל חייבים פירוט על כל מכשיר שמחובר אצלכם לחשמל, למשל אם יש שם מזגן ישן או תנורי ספירלה לחימום, וכירים חשמליות, ורק בוילר לחימום מים, זה גם יכול להגיע ל500 לחודש...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים