חיתוך בקרטון או כל חומר אחר

• הוסף לסימניות
שלום לכולכן
רציתי לשאול האם יש לכן רעיון איך לעצב אות כזו למילוי
אפילו לשלוח להדפסה באיזה חומר זה יהיה יציב ויפה
תודה רבה
Screenshot_7.jpg

• הוסף לסימניות
אפשר קרטון ביצוע
ואת החלק המתעגל חורצים בפסים

• הוסף לסימניות
ואיך אני יגיע לגימור נקי שלא יראו את כל ההדבקות ?
יש אפשרות להדפסה בפרספקס משהי מכירה מקום זול

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להדפסה בפרספקס משהי מכירה מקום זול
תשאלי בפורום איש את רעהו או אפילו בפורום גרפיקה,
כאן בפורום אומנות ויצירה, המוטו הוא "למה לקנות אם אני יכול לעשות לבד..."

• הוסף לסימניות
תשאלי בפורום איש את רעהו או אפילו בפורום גרפיקה,
כאן בפורום אומנות ויצירה, המוטו הוא "למה לקנות אם אני יכול לעשות לבד..."
צודקת ומעדיפה לעשות לבד רק לא ידעתי איך אני יכולה להתגבר על כך שלא יראו את כל ההדבקות

• הוסף לסימניות
צודקת ומעדיפה לעשות לבד רק לא ידעתי איך אני יכולה להתגבר על כך שלא יראו את כל ההדבקות
דבק יו מדביק מצוין קרטון ביצוע
דבק פלסטיק מדביק מעולה קרטון רגיל.
הם נהיים שקופים ושטוחים אחרי ההדבקה. נכון שצריך לחכות להתייבשות, אבל את לא צריכה לעמוד ולהחזיק, את יכולה להדביק ואז להצמיד דבק חשמל שיחזיק את הקרטונים במקומך., וכשמתייבש להסיר את הדבק.
תקבלי עבודה נקיה וגימור מושלם.

אחר כך את יכולה לצבוע בספריי או באקריליק, ומעל זה לכה.

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש בקאפה דקה ולחרוץ איתה פסים בצדדים כדי שיתעגל.
מאוד מתאים וגם אסתטי- אפשר לצפות אבל לא חייבים

• הוסף לסימניות
מה עם מפל?
נשמע לי מושלם למטרה כזאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה