תוכנות חיתוך וידאו באמצע

• הוסף לסימניות
לבור שכמוני איך חותכים וידאו באמצע ועם איזה תוכנה?
אשמח גם לפירוט, כי כשפתחתי אשכולות נוספים שמדברים על הנושא, לא הבנתי איך ואיפה...
כל התכנות מאונגלות/מצורפתות אך לא מעוברתות ואיני מוצא בהם את ידי ורגלי...

• הוסף לסימניות
יש לך פרימייר?
זה לא בתשלום?
יוצר הסרטים
תוכנה קלה ופשוטה
כך זה נקרא בגוגל או שכל אתר יש לו את יוצר הסרטים שלו?
אפשר גם במובי מייקר
של ווינדוס? אני מוריד את זה ונראה אם אבין איך משתמשים בו...

• הוסף לסימניות
יש כאן סרטון שמסביר בצורה מאוד טובה.
פשוט השתמשתי בתוכנה הזאת פעם אחת מלפני כמה שנים ,אז אני לא זוכרת בדיוק איך כל כפתור נקרא...

• הוסף לסימניות
יש כאן סרטון שמסביר בצורה מאוד טובה.
פשוט השתמשתי בתוכנה הזאת פעם אחת מלפני כמה שנים ,אז אני לא זוכרת בדיוק איך כל כפתור נקרא...
חסום לי (אני בנתיב (קהילות) ואין לי אפשרות אלא לפתוח כל סרטון ולהגיש בקשה מחדש ולחכות שאולי יאשרו לי)
מישהו יכול לפתוח לי אותו?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי?
אתה רוצה להוציא קטע מאמצע סרטון?
שיהיה את ההתחלה והסוף ולא את האמצע?
אם כן, לא נראה לי שיש כזאת אפשרות ב'תמונות'...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בקישור הבא תוכנה מצויינת שאפשר לחתוך וליצא ללא קידוד מחדש (שזה אומר שהאיכות לא משתנה בכלל וגם זה לא לוקח זמן)
התוכנה גם מתורגמת לעברית
https://mitmachim.top/post/210868

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה