חיתוך סרט בפרמייר

• הוסף לסימניות
אלו שאלות קצת מגוחכות, אבל אין לי כ"כ נסיון בפרמייר, אז תסלחו לי מראש.

ערכתי סרטון (או יותר נכון, הוספתי כיתוב על גבי קליפ מוכן). כעת נשארו לי פריימים ריקים בסוף שאני מעוניינת למחוק.

האם עושים זאת בחלון ה-trim? כיצד?
איפה מגדירים מראש מה יהיה אורך הפרוייקט?
והאם ניתן להגדיר שפרוייקט יחתך לפי אורך הקליפ, כמו שאפשר באפטר?

תודה.

• הוסף לסימניות
פשוט יותר, את עומדת בסוף הקליפ ומושכת אותו שמאלה עם העכבר, עד להיכן שאת מעוניינת לקצר.
אם את רוצה לחתוך מקש ctrl k יעשה את העבודה.
אורך הקליפ יהיה כאורך הפרוייקט, שימי לב מעל הטיימליין לפס האפור ותזיזי את המכוונים לגודל הקליפ
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
אם זה CS5 עומדים על המרווח בין הקליפים מסמנים אותו ע"י לחיצה על הלחצן השמאלי בעכבר ולוחצים על DELETE

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות המהירות.
לצערי לא הסתדרתי... אני מנסה לפעול לפי ההוראות שלכם, אבל לא רואה שום שינוי, עדיין הפריימים הריקים קיימים....

• הוסף לסימניות
שלחתי צילום מסך. בעזרת הסמן למעלה סמני היכן מסתיים הסרט שלך

קבצים מצורפים

• Picture1.jpg
    KB 65.7 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
כלומר, אני אראה את זה רק ביצוא הסופי לסרט?
הפריימים לא נמחקים בתצוגה?

• הוסף לסימניות
אכן כן.

• הוסף לסימניות
יישר כוח ותודה רבה.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה בקשר לפריימים ריקים

ואם פריימים ריקים הם לא ברצף אלא מפוזרים לאורך כל הסרט, איך ניתן למחוק את כולם בבת אחת?

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על הרווח > ripple delete

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה