חיתוך קובץ וידיאו

• הוסף לסימניות
יש לי סרטון ואני רוצה לחתוך ממנו כמה חלקים.
אני צריך תכנה פשוטה וידידותית שתעשה לי את העבודה. הנט חסום לי, ואשמח אם מישהו יוכל לעלות לכאן משהו מתאים.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mog;746314:
מה שם התוכנה?
זה היה מצוין אם הייתי יודע.
אין לי מושג איזה תכנה יכולה להתאים לזה, וזו היתה בקשתי.
אם מישהו יודע איזה תכנה תוכל להתאים לי, ויש באפשרותו להעלות אודה לו מאד.
וגם אם אין לו אפשרות להעלות, אשמח אם יכתוב כאן את שם התכנה המומלצת לענין, ואולי מישהו אחר יוכל לחפש לי ולהעלות.
ותודה מראש לכל המתאמצים, ולאלו שיתאמצו...

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה לחתוך בסטרימינג (בלי לקודד שוב (מהר ולא הורס את האיכות))
אתה צריך לכתוב את פרומט הסרטון שאתה רוצה לחתוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;747847:
אם אתה רוצה לחתוך בסטרימינג (בלי לקודד שוב (מהר ולא הורס את האיכות))
אתה צריך לכתוב את פרומט הסרטון שאתה רוצה לחתוך.
avi

• הוסף לסימניות
מסמנים קטע על ידי התחלה וסוף לוחצים על del
ומוחקים את מה שלא רוצים.

בוידאו ואדיו תגדיר.

direct stream copy

ואח"כ save as avi

קבצים מצורפים

• VirtualDub-1.10.1.zip
    1.8 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
איפה מסמנים התחלה וסוף ?
לא מצליח

• הוסף לסימניות
תחפש במקלדת את הלחצנים Home | End

Home זה התחלה
End זה סוף

זה מסמן את ההתחלה/סוף לפי איפה שאתה שם את הסמן של הסרט.

• הוסף לסימניות
אפשר גם במובי מייקר של הווינדוס, לא ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה