חיתוך שיר - מי מוכן?

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ של שיר שאני רוצה להשאיר ממנו רק את הפזמון.
צריכה חיתוך אחד, וסגירת קובץ
אין לי תכנה מתאימה....
יש מתנדב/ת שמסכים לעשות את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
בכיף
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לכתוב שניות מדויקות

• הוסף לסימניות
ניתן לבצע באפליקציית מוזיקה של ווינ' 10

• הוסף לסימניות
אין לי ווינ' 10 :(
שייכים לדור ה XP
קופצנית, שלחתי לך מייל.
תודה רבה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
הנה תוכנה פשוטה לגזירת שירים.
פשוט לוחצים על המספריים היכן שרוצים לחתוך את השיר, וזה מחלק אותו לרצועות נפרדות.
ללחוץ על שמירה, וזה מוסיף את הקבצים החתוכים לתיקיית הקובץ המקורי.

קבצים מצורפים

• גוזר mp3.zip
    KB 271.5 · צפיות: 124
  • תודה
Reactions: imb
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י lme;2467167:
הנה תוכנה פשוטה לגזירת שירים.
פשוט לוחצים על המספריים היכן שרוצים לחתוך את השיר, וזה מחלק אותו לרצועות נפרדות.
ללחוץ על שמירה, וזה מוסיף את הקבצים החתוכים לתיקיית הקובץ המקורי.

בדיוק הייתי צריכה לחתוך שיר
וזה ממש היה מצוין!
קל ונוח ופשוט

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה