חיתוך תמונה בפוטושופ - טיפ

• הוסף לסימניות
גם אתם עד היום חשבתם פעמיים לפני שקרפתם תמונה כי אחרי שתסגרו את הקובץ כבר לא תוכלו להחזיר את זה חזרה?

אז זהו שלא חיבים לחשוב כל כך הרבה...

כשבוחרים את כלי החיתוך (C)
יש למעלה תיבת בחירה שבה מסמנים האם רוצים למחוק את הפיקסלים אותם חותכים.
אני עובדת בפוטושופ באנגלית שם זה נקרא: Delete Cropped Pixels
בברירת מחדל האופציה היא שמה שנחתך יימחק.
צפה בקובץ המצורף 299611

תורידו את הסימון של הV (הבחירה אמורה להשמר גם לפעמים הבאות אבל ליתר בטחון תציצו על הV החמוד הזה לוודא שלא צץ פתאום..)
צפה בקובץ המצורף 299607

תהנו :)

• הוסף לסימניות
תודה חוי
אצלי זה מוגדר ככה מלכתחילה

• הוסף לסימניות
נשמה,
תודה רבה.
אין לך מושג כמה עזרת לי.

ז"א שאפשר בכל שלב לבטל את הקרופ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;2121290:
נשמה,
תודה רבה.
אין לך מושג כמה עזרת לי.

ז"א שאפשר בכל שלב לבטל את הקרופ?

בדיוק :)
תוכלי לשנות את זה בכל שלב אחר כך.

אם את לא מאמינה לפלא את יכול לנסות סתם על משהו שלא חשוב לך ;)

• הוסף לסימניות
אני צריכה לבטל את כל פעולות שעשיתי אחרי הקרופ או שאפשר לבטל רק את קרופ?
ואם כן, באיזה דרך?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
רק את הקרופ. דרך תפריט Image פקודת Reveal All

• הוסף לסימניות
לא יודעת על איזה פ"ש את עובדת,
בכ"א, ב- CS5 יש 2 אופציות וצריך לסמן V על מה שאת בוחרת-
או למחוק, או האופציה השניה- HIDE- וזה משאיר את השאריות ואפשר לשנות וכו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה