התייעצות חיתנתם פעם ילד/ה? מה היה קורה אם מגיע אליכם מישהו שלוקח על עצמו את כל ההתעסקות של החתונה?!

• הוסף לסימניות
תמיד היה ברור לי, שלארגן חתונה זה חתיכת תיק.
חוץ מהפן האישי והנפשי, שם ההתרגשות בשיאה.

יש את הפן הטכני וזה חתיכת כאב ראש למחותנים,
לדאוג למיליון סידורים, לעמוד מול הרבה נותני שירות, לדאוג שהכל קורה, ושלא עוקצים אותנו כסף.

מעניין אותי האם יש אנשים שעושים את זה?
כמה זה עולה בערך?

ולא מתכוונת לחברות הפקה רשמיות שגובות סכומי עתק,
אלא יותר בכיוון של איש פרטי אמין עם ראש על הכתפיים שזו המומחיות שלו.

אם אין כאלה, הייתם רוצים שיהיה? כמה אנשים מוכנים לשלם על כאב הראש הזה?

• הוסף לסימניות
ודאי, לקחנו אמרגן- אברך נמרץ שניהל את החתונה בפן הטכני, טיפל בפרטים הקטנים- והשאיר לנו לחוות את החתונה... זה מקצוע שנכנס חזק לציבור שלנו בשנים האחרונות, ובהחלט יש לו מקום. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אנחנו גם עשינו את זה. היה מושלם.
עלה הרבה יותר מאלף שקלים, אבל היה שווה כל שקל

• הוסף לסימניות
המחותנים משתי הצדדים משלמים את זה?
1000 מכל צד או משתי הצדדים?
מה השירות שמקבלים תכלס?

• הוסף לסימניות
מה השירות שמקבלים תכלס?
כל הארגון של החתונה מא' ועד ת'.
אנחנו התחתנו תוך פחות משבועיים, אז האמרגן מצא הכל בהתראה קצרה: אולם, צלם, מוזיקה, פרחים, וגם בשטח- שהכל יתפקד.
לגבי מחיר- שילמנו לו גלובלית על הכל, כמה הוא גזר לעצמו מתוך זה, אין לי מושג (לא יצא יותר יקר מחתונה סטנדרטית)

• הוסף לסימניות
כל הארגון של החתונה מא' ועד ת'.
אנחנו התחתנו תוך פחות משבועיים, אז האמרגן מצא הכל בהתראה קצרה: אולם, צלם, מוזיקה, פרחים, וגם בשטח- שהכל יתפקד.
לגבי מחיר- שילמנו לו גלובלית על הכל, כמה הוא גזר לעצמו מתוך זה, אין לי מושג (לא יצא יותר יקר מחתונה סטנדרטית)
בטח בקורונה אז המצב היה שונה
תקנו אותי אם אני טועה...
סתם מעניין כמה שילמתם?

• הוסף לסימניות
בטח בקורונה אז המצב היה שונה
תקנו אותי אם אני טועה...
סתם מעניין כמה שילמתם?
לא בקורונה. שילמנו 60,000 (בגן אירועים במרכז, 150 מוזמנים, עם קבלת פנים וסעודה, הייתה חתונה מאוד יפה, כן היה די ג'יי ולא תזמורת- העדפה שלנו)

• הוסף לסימניות
יש כאן שני נושאים שונים, יש הפקה, שמפיקה את כל החתונה, ויש אמרגן, שמסייע רק בחתונה עצמה.
מומלץ מאד לקחת אמרגן, אבל כדאי לברר עליו קודם שהוא אכן עושה את העבודה.
כרגע הם לוקחים בסביבות 1400 [והצדדים מתחלקים בהוצאה].

• הוסף לסימניות
תלוי איזה אמרגן,
יש כאלו שמסתובבים סביב המחותן ולא נוקפים אצבע,
ולעומתם יש רציניים שבאים לעבוד ועובדים כל החתונה.
קיפול שולחנות כשהחתן נכנס, (ללחוץ על המלצרים)
סידור האולם למצווה טאנץ, (למי שרלוונטי)
כל הכאב ראש שנוגע לחופה, כולל הכרזת הכיבודים,
לראות שיוצא מנות ברצף ובזמן,
לקרוא לצלם כשצריך אותו לתמונה,
לחלק שקיות לילדים, (לנוהגים...)
וכו' וכו',
לחלק את הכסף לתזמורת ולאולם, זה לא באמת כאב ראש.

• הוסף לסימניות
פששש, אני הייתי לוקחת, זה לא כזה יקר 1400 ועוד כשזה מתחלק לשני הצדדים. הייתי מוסיפה גם אמרגנית שתנהל את כל עניין הכלה - שמלת כלה, תופרות, מכירות, ארגון וסידור הדירה לזו"צ ועוד. זה כאב ראש ענק (לא מניסיון שלי) והיה אולי כדאי שתהיה מישהי שתעשה את כל הטכני.

• הוסף לסימניות
הנה מה שכותבים ב"כל מצהלות" של טקסט רץ
אגב אני עשיתי כמה אירועים כאלו לרבנים שחיתנו וחתונות גדולות, וזה סדר המחירים באמת.
אני חושב שזו חובה לכל משפחה שהיא קצת יותר מהממוצע.
1739219135371.png

• הוסף לסימניות
מחפשים מישהו?
זה דברים שעוברים בד"כ מפה לאוזן מאנשים שמרוצים, אגב אני יודע על כמה שכן מפרסמים.

• הוסף לסימניות
כמו בפרוג,
כבר יש אשכול בנושא....
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה