חכם קונה במכולת- הסוף

• הוסף לסימניות
הילה, מזל טוב!
כל כך מוצלח, אסטטי וישיר!
הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!!
אולי מישהו מעלה את זה לטובת החסומים?

• הוסף לסימניות
לטובת החסומים

..

קבצים מצורפים

• הדפסת-צילום-עמוד-מלא.png
    KB 334 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ענק!!!

כמה שזה אמיתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל;754625:
ענק!!!

כמה שזה אמיתי.

אני אשמח להכיר את המכלת ששלושים ש"ח יספיקו לכל הרשימה הזאת!!!:confused:

• הוסף לסימניות
זה נכנס.גבינה קטנה. וכל הרשימה.

• הוסף לסימניות
וגם אם הרשימה עולה במכולת 40 ש"ח וברשת הגדולה 37 ש"ח
בשורה התחתונה עדיין עדיף לקנות במכולת

• הוסף לסימניות
בכל אופן לא במכולת שלנו. מחירי חוצניקים----
אם נשוה למוצרים שנמצאים בסופר, אז במכולת שלנו זה עולה 30+30

• הוסף לסימניות
טוב טוב ברור שהרעיון נכון... אבל טיפ טיפה מוגזם (מותר טיפה ל"הגזים" למען הרושם הא? ;))

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על הנושא של, "מזונותיו של אדם קצובים לו" - אז למה ללכת רחוק ולסחוב עגלות מהסופר?

• הוסף לסימניות
וזה 1 מתוך 4 שאני שילחתי...

עם כל זה אני עדיין קונה בסופר מדי שבוע... :D

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.4 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הילה כל הכבוד. עבודה מושלמת ומשובחת. רעיון, קופי וביצוע מדהימים.

מזל טוב והמון הצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה