דרוש מידע חכמת ההמונים בתפארתה- למי תבחרו לתרום 100 ש"ח?

• הוסף לסימניות
נניח ויש לכם בכיס 100 ש"ח פנויים מכספי צדקה.
מולכם עומדים 2 ארגוני חסד:

הראשון - דואג לארוחות חמות לנזקקים ומסכנים
השני - דואג לארוחות לאנשים שלא יכולים לדאוג לעצמם לארוחה, לא רק נזקקים - אלא גם, למשל, משפחה שאחד הילדים מאושפז, משפחה שברגע האחרון נתקעה בבית בשבת ואין לה שום דרך לבשל לעצמה שבת, יולדת שחייבת את העזרה הזו וכו'...

למי תתרמו?

1.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך עדיף לי, לטעמכם, להציג את עצמי, כמו איזו קופה?
כמו קופה שדואגת לכאלו שאף אחד לא דואג להם
אפשר גם לכתוב איזה סיפור אמיתי, של בן משפחה מאושפז לתקופה ואיך לא היה מי שידאג
או יולדת שלא התברכה בשכנים שיכולים לעזור, והיא כבר שבועיים אחרי הלידה ועדיין לא מסוגלת לבשל
זה דברים שלצערנו הרבה יותר אנשים חווים במהלך החיים, יותר מאשר סיפורים "גדולים"

• הוסף לסימניות
לדעתי לקופה שעוזרת למי שנקלע למצב שלא יכול לדאוג לעצמו לאוכל
ככל הנראה כיוון שאדם יכול לדמיין את עצמו בסיטואציה כזו - שבאופן זמני הוא צריך עזרה כזו,
משא"כ בנזקקים שקשה לאדם להתחבר לתחושה..

• הוסף לסימניות
ובמידה ואני מגייס התרומות של קופה, ויש רק אחת.
איך עדיף לי, לטעמכם, להציג את עצמי, כמו איזו קופה?
לא הבנתי, תציג את עצמך לפי מה שאתה עושה באמת, לא כך?
אני הייתי תורם לקופה הראשונה, כי מהסוג השני יש הרבה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, תציג את עצמך לפי מה שאתה עושה באמת, לא כך?
אני הייתי תורם לקופה הראשונה, כי מהסוג השני יש הרבה
נשמע שהוא עושה גם וגם,
ומתלבט מה להחצין יותר לצורך קבלת תרומות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה