חכמת ההמונים- כיריים גז

• הוסף לסימניות
מתלבטת בין צבע הכיריים- לבן, שחור, אפור/ נירוסטה
וגם חומר זכוכית, אמייל, נירוסטה
על מה הכי פחות רואים לכלוך?
מה מתנקה הכי בקלות?

• הוסף לסימניות
מוסיפה:
מה המרחק המינימלי הרצוי מהקיר האחורי ומהקיר הצדדי? כדי שיכנסו סירים בנחת?
האם מומלצת הגבהה או קנט מסביב לכיריים?

• הוסף לסימניות
לנו יש כבר שנתיים גז שחור -זכוכית
מאוד מרוצים מתנקה בקלות

• הוסף לסימניות
זכוכוית התנפצה לנו אחרי פחות משנה ללא סיבה. כרגע ש לי נירוסטה ומאד מרוצה

• הוסף לסימניות
לא נירוסטה - זה לא פרקטי
אני עם זכוכית שחורה שנתיים נהנית מאוד

• הוסף לסימניות
זכוכית אכן בסכנת התנפצות, לא הייתי ממליץ.

מרחק תחשבו כמה סיר גדול יכול להתרחק מהכיריים (לדעתי עד 5 ס"מ), ותחשבו כמה נוח יהיה לעבוד עם הלהבות הפנימיות אם יהיו רחוקות מהשיש.

• הוסף לסימניות
תבדקו קודם את הגודל של החור בשיש כי השיש שלנו ישן והיינו צריכים גודל מאוד ספציפי

• הוסף לסימניות
השיש יהיה חדש בעז"ה.
יש למישהו ניסיון עם אמייל שחור?

• הוסף לסימניות
אנחנו כבר שנים עם כיריים מנירוסטה, מתנקה בקלות ותמיד נראה טוב.

• הוסף לסימניות
האם באמת זכוכית זה סיכון יותר מנירוסטה?

• הוסף לסימניות
אם משמשים בלהבה גבוהה למשך זמן ארוך מאוד- (כמה שעות של להבה גדולה ועוצמתית-) אז קיים סיכון להתנפצות.
לא יוצא לי להשתמש בחום כל כך גבוה למשך זמן רב...
לי יש זכוכית שחורה של סול, די זול וממש ממש מרוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה