שאלה, יש דרך להתגבר על החסימה של חכמת נשים בנט פרי? או רק לעבור חסימה? תודה.
A .A.B. משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית D I G I T A L • יוצרי ai 7/4/24 הוסף לסימניות #1 שאלה, יש דרך להתגבר על החסימה של חכמת נשים בנט פרי? או רק לעבור חסימה? תודה.
ג גבעתית משתמש מקצוען 7/4/24 הוסף לסימניות #3 לצערי לא ידוע לי על אופציה. מי שמנוטפרת לא נמצאת בחכמת.
A AAYALAA משתמש מקצוען עריכה והפקת סרטים • 7/4/24 הוסף לסימניות #10 נכתב ע"י שניונת: האם יש חסימה בדרגת נט פרי שזה נפתח? לחצ/י כדי להרחיב... אין מעניין אם אין דרך לחלק את הפורום ל-2 נניח שרק דיונים חסום (כבר היום זה כבר מחולק, אבל שתיהם חסומים) הרי במידע הטכני לא אמור להיות בעיות...
נכתב ע"י שניונת: האם יש חסימה בדרגת נט פרי שזה נפתח? לחצ/י כדי להרחיב... אין מעניין אם אין דרך לחלק את הפורום ל-2 נניח שרק דיונים חסום (כבר היום זה כבר מחולק, אבל שתיהם חסומים) הרי במידע הטכני לא אמור להיות בעיות...
פ פשוט מלכי משתמש סופר מקצוען • 7/4/24 הוסף לסימניות #11 שאלת תם. למה זה מסונן? איזה דבר שם עושה שדווקא פורום זה יהיה חסום?
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת