חלאקה בוי :)

• הוסף לסימניות
IMG_5599.jpg
איזה שיער יש לילדון הזה...
טיזר מסט מהמם!

• הוסף לסימניות
מומלץ לפתוח את התמונה.
במקור הצבעים קצת יותר בהירים.

• הוסף לסימניות
אם דיברנו על נטפרי, אז כשפותחים את התמונה בגדול היא חסומה....:(
בטוחה לגבי חלקה בוי ולא גירל?....:cool:

נראה תמונה מהממת!
מאמינה שבגדול הצבעים טובים יותר.

• הוסף לסימניות
רחלי תמונה משגעת!!
התאורה העמדה וההבעה של הילד פשוט משהו
הייתי מוזיזה אותו עוד טיפה לצד שיהיה פחות במרכז
העיבוד מהממם!

• הוסף לסימניות
אם דיברנו על נטפרי, אז כשפותחים את התמונה בגדול היא חסומה....:(
בטוחה לגבי חלקה בוי ולא גירל?....:cool:

נראה תמונה מהממת!
מאמינה שבגדול הצבעים טובים יותר.
לגמרי יותר מוצלח. אני לא יודעת מה הקטע שהתמונה חסומה בגדול..
נט פרי ושיגיונותיו...

• הוסף לסימניות
נראה חלאקה גירל:p;)

לגמרי, היה נראה לי בהתחלה כמו אחת האחיות המהממות שלו...
אבל הוא היה אחלה גבר קשוח...

רחלי תמונה משגעת!!
התאורה העמדה וההבעה של הילד פשוט משהו
הייתי מוזיזה אותו עוד טיפה לצד שיהיה פחות במרכז
העיבוד מהממם!

תודה מירי,:)
ניסיתי וזה התקבל פחות מוצלח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה