- הוסף לסימניות
מתכון לעוגיות ציציתמהמםםם
אשמח למתכון לעוגיות ציצית.
וגם לרעיון על אותו משקל לשבת חתן
אני לקחתי את המתכון מפה
האמת הטעם לא משו זה היה בשביל הרעיון הסמלי
מתכון לעוגיות ציציתמהמםםם
אשמח למתכון לעוגיות ציצית.
וגם לרעיון על אותו משקל לשבת חתן
המתכון נשמע אלוף ,3/4כוס שמן (חצי לבצק רבע לעטיפה אחרונה)
הכוונה שמשתמשים לבצק בשלושת רבעי כוס שמן@יודיתתתתתתת
המתכון נשמע אלוף ,
רוצה להכין אותו, יכולה רק להגיד לי מה הכוונה בסוגריים? מכניסים 3/4 כוס ?
אומנם מקפיצה משהו ישן אך אשמח לדעת מה מכל האוכל הכנת כבר לפניאז בגלל שזה היה במוצש החלטנו לעשות פרווה כי בשרי במוצש כבד וחלבי פחות מתאים למוזמנים שלנו
הכל פרווה לחלוטין
התפריט:
סלטים חיים
סלטים מבושלים
לחמים שאני הכנתי
דג סלומון בקראסט פסטוקים
אנטיפסטי
ציפס
סמבוסקים
שקי פילו במילוי פלפל בצל ופטריות מוקפץ
קרואסונים במילוי אבוקדו ביצה קשה עגבניה ובצל מטוגן (הקרואסונים קנויים)
קינוחים:
עוגיות ציצית
2 סוגי עוגיות כיפה
מציצות שוקולד
מזל טוב שוקולד
זה הדברים הסמליים
חוצמיזה
סלט פירות
כוסיות עם פרורים ואגוזים עם קצפת בטעם קפה
מי שרוצה מתכון למשו מסוים שתכתוב לי ואתן
עד שראיתי אני מאמינה שכבר לא רלוונטי?אומנם מקפיצה משהו ישן אך אשמח לדעת מה מכל האוכל הכנת כבר לפני
בדיוק עושה חלאקה מוצש נראה מרשים הבר אך לא יודעת מתי אספיק להכין הכל
מחפשת רעיונות לאוכל מרשים שאפשרי להכין כבר בשבוע קודם ויוצא טעים מהמקפיא
בטחנראה לך אני יכולה להכין עם חומוס כזה?
צפה בקובץ המצורף 1911972
יש לך מתכון של הקראוסונים? בבקשה.הם לא מלוחים הם במתיקות מעודנת
זה דוקא הלך טוב
אותם לא הכנתי,קניתייש לך מתכון של הקראוסונים? בבקשה.
וואו!!! מהמהם!!!!
@יודיתתתתתתת אפשר את המתכון של הדג סלומון?
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים