חלאקה המסורתי

• הוסף לסימניות
איך התמונות? (עיבדתי קצת)

קבצים מצורפים

• 6.pngקטן.png
    6.pngקטן.png
    KB 315.8 · צפיות: 21
  • 7.pngקטן.png
    7.pngקטן.png
    KB 281.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
איזה זיס !
פשוט מתוק !
המבט שלו כובש.
הכי מתוק בעולם בטח.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
את שתיהן קצת לחמם
את השניה עדיף מזוית קצת יותר נמוכה (ואז את הכף יד מתחת לראש)

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
את השניה אני מאד אוהבת
הראשונה מפוספסת בגלל השיער שלא מסודר יפה
כן.זה גם תפקידך כצלמת:)

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!

בראשונה אפשר עם פחות דברים על השולחן.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,

בפעם הבאה- לשבת (או לשכב) על הרצפה.
הזויות כאן גבוהות מדי.

• הוסף לסימניות
תודה, כל הערה עוזרת לי,

נכתב ע"י קו ונקי;2057638:
איזה זיס !
פשוט מתוק !
המבט שלו כובש.
הכי מתוק בעולם בטח.

בהצלחה.

תודה :)

נכתב ע"י צילומית;2057761:
את השניה אני מאד אוהבת
הראשונה מפוספסת בגלל השיער שלא מסודר יפה
כן.זה גם תפקידך כצלמת:)

זה הילד שלי, וזה ניסיונות ראשונים בצילום, עבדתי קשה על התאורה אז בינתיים התפספס לי לשים לכ כל הזמן לשיער, ברור שזה גם תפקידי, השאלה שלי בעיקר זה איך התאורה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה